Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert nincsen megbizhato baratom?

Miert nincsen megbizhato baratom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

13 eves vagyok, nem sokara 14. Most megyek 8.-ba. Volt eddig 3 lany baratom, de mindben csalodnom kellet. Mert nem voltak meg bizhatoak vagy epp kibeszeltek. A legutobbi meg csokolt es igy lett vege a baratsagunknak (lany volt) ... o igy is uralkodott rajtam mindig iranyitott vagyis megprobalt. Anyukam szerint befolyasolhato vagyok. Most kezdek feloldodni az1. Szerelemem miatt aki mind vegig hazudott nekem mert nem szeretet es ezt a kapcsolat vegen el is mondta. Ez volt 1 eve.. most meg meg tudta hmeg mindig ot szeretem es kiakadt, rohogot rajtam majd letiltot facebookrol. Azota volt tobb baratom de azok nekem ilyen kis hirtelen fellangolasok voltak.. nem szerettem oket igazan. Most tobb mjnt fel eve beszelek camozok egy fiuval aki 200 km-re lakik tolem. Kenyszer baratsag van koztunk mert tisztaban vagyunk vele hogy nem tudunk talalkozni. De ot viszont szeretem.. nem vagyok magammal megelegedve. Fius lany vagyok Rockosan oltozkodok de szeretem a csajos cuccokat ha nem kis lanyosak. Nem talalok baratokat nem tudok "bevagodni" senkinel. Illetve sokan birnak mert hulye vagyok es kkmolytalan es szeretem meg nevetettni az embereket. A nyarat baratok nelkul tudom tolteni..anyukam szerint depreszios leszek ha nincsen senki barat akivel tudok lenni. Probal lefoglalni de bandazni nem enged.. eselyem sincs bekerulni egy bolond tarsosagba es elvezni az eletet. Gyorsan fel tudom magamat idegelni, es ha egy kis bantodas er vagy feszultseg mar sirok. Mit gondoltok erol? Mkt tegyek?

2013. jún. 26. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Nőktől ne várj sokat.

Fiúkban jobban meg lehet bízni, ha bizalmat akarsz.

A nők általában hetente összevesznek, aztán kibékülnek egymással, szóval ez elég húzós dolog.

2013. jún. 27. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!