Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsen egyetlen barátom...

Lilly Hoying@1 kérdése:

Miért nincsen egyetlen barátom sem?

Figyelt kérdés
Az emberek azt mondják kedves, okos szép lány vagyok, van beleérző képességem, segítőkész vagyok állítólag mégis akkor miért nincs egyetlen barátom? Én eddig ezt annak tulajdonítottam hogy "jaj mert én más vagyok" Nem úgy... hanem kicsit különc és nem igazán tudnak hozzám társulni az emberek.. csak mert én kicsit minden féle vagyok még is semmilyen.. Ezt nem igazán lehet leírni ahhoz ismerni kellene hogy tudd miről is beszélek. Egyszerűen csak szeretnék valakit akivel megbeszélhetem a gondjaimat, akivel jól eltudunk hülyülni és akire számíthatok nyilván kölcsönösen. :) Szívesen fogadnám a véleményeteket hogy vajon miért nincsenek barátaim?

2016. márc. 14. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ez erősen függ a közösségtől és annak színvonalától:)
2016. márc. 14. 17:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, nekem se nagyon vannak barátaim. Szerintem azért, mert a legtöbben a kiemelkedőbb, határozott, homogén személyiségű embereket keresik barátnak.
2016. márc. 14. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért, mert te nem egy tucat ember vagy :) és mások nehezebben tudnak rád hangolodni.
2016. márc. 14. 17:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) És hogyan szerezhetnék?
2016. márc. 14. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami hobbid akkor próbálj meg valami olyan fórumot keresni ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak. És ne aggóddj nem veled van baj. Sajnos a mai világban nem a jó embereknek áll a világ, szóval ne magadban keresd a hibát.
2016. márc. 14. 18:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 14. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyébként a leírtak alapján nekem szimpatikus embernek tűnsz és ezért érdekes, hogy senki nem akar veled barátkozni.
2016. márc. 14. 18:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Ugye
2016. márc. 14. 18:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Még az is a baj, hogy az okostelefonok és a számìtógépek eléggé tönkre vágták az emberi kapcsolatokat és sajnos nekem sincs egy barátom semm
2016. márc. 14. 18:31
 10/16 anonim ***** válasza:
.
2016. márc. 14. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!