Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Nincsen egy...

Mit tegyek? Nincsen egy barátom sem.

Figyelt kérdés

Ezt nem azért írom ki hogy kapjak leveleket,hogy van-e kedvem barátkozni,őszintén megmondom nem szeretem a netes barátkozást.

18 éves vagyok,10.-es(évvesztesség+egy bukás),általánosban voltak barátaim,de eltávolodtunk,próbáltam kapcsolatot tartani velük,de amikor nagyon röviden vagy inkább semmit nem reagáltak arra amit írtam,nem erőltettem tovább.

A mostani osztályomban egy ember van akivel jóban vagyok,de ő is másokkal jobban kijön,mint velem,meg csak suliban beszélünk,szóval nem éppen vagyunk barátok.

Olyan hobbim amit közösségben,egyesületben stb lehetne csinálni,nincs,olvasni szoktam,néha rajzolni,játszani,rejtvényt fejteni,filmeket nézni.

2016. ápr. 30. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem titok, akkor megkérdezhettem, hogy melyik városban laksz?
2016. ápr. 30. 14:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Budapest
2016. ápr. 30. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is budapesti vagyok és sajnos nekem sincsenek barátaim.

És úgy vettem észre, hogy a legtöbb ember sajnos csak érdekből "barátkozik" és én sohasem tudnék kihasználni senkit sem és én egy olyan barátságot szeretnék kialakítani amiben kölcsönösen tudunk egymásra számítani.

2016. ápr. 30. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Esetleg valami sport nem érdekel? Ott biztos tudnál barátokat szerezni, hiszen alapból lenne egy közös érdeklődési körötök. :)
2016. ápr. 30. 14:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazad van,én is így látom,a legtöbb ember valamilyen érdekből barátkozik azzal akivel éppen,és elég nehéz megtalálni azt a viszonylag keveset,aki nem...

Pedig(bár lehet ez most régimódinak tűnik...)az igazi barátság az egyik legnagyobb,legjobb dolog.

2016. ápr. 30. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is így jártam.

3-as,én is ilyen barátot szeretnék.

Debreceni vagyok.

2016. ápr. 30. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem sincs az igaz barátságnál jobb dolog. :)
2016. ápr. 30. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem igazán szeretem a sportokat,vagyis hát itthon szoktam tornázni,mert nemrég fogytam,most pedig tartom a súlyom.

Illetve biciklizni szeretek,de versenyeket leszámítva,ha jól tudom,csoportban ezt is max barátokkal lehet...

2016. ápr. 30. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Én futni szoktam, de azt is csak ritkán.

Sajnos csak azt tudom javasolni, hogy a közeledben próbálj barátkozni hátha ha találsz valakit.

A netes barátságok nem működnek hosszútávon, legalábbis véleményem szerint.

2016. ápr. 30. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Huu, mennyi olyan magányos ember van itt akinek az egyetlen ismerkedési lehetősége az internet, de valamilyen hülye elvből nem ismerkedik neten.

Így nem tudok épkézláb tanácsot osztogatni.

Pedig láthatod, hogy sok itt a pesti, még én se vagyok messze, és nekem sincs senkim.

2016. ápr. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!