Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Nincsen egy...

Mit tegyek? Nincsen egy barátom sem.

Figyelt kérdés

Ezt nem azért írom ki hogy kapjak leveleket,hogy van-e kedvem barátkozni,őszintén megmondom nem szeretem a netes barátkozást.

18 éves vagyok,10.-es(évvesztesség+egy bukás),általánosban voltak barátaim,de eltávolodtunk,próbáltam kapcsolatot tartani velük,de amikor nagyon röviden vagy inkább semmit nem reagáltak arra amit írtam,nem erőltettem tovább.

A mostani osztályomban egy ember van akivel jóban vagyok,de ő is másokkal jobban kijön,mint velem,meg csak suliban beszélünk,szóval nem éppen vagyunk barátok.

Olyan hobbim amit közösségben,egyesületben stb lehetne csinálni,nincs,olvasni szoktam,néha rajzolni,játszani,rejtvényt fejteni,filmeket nézni.

2016. ápr. 30. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom visszahúzódó személyiség vagy, aki nehezen barátkozik. Nem örvendsz túl nagy népszerűségnek és még senki se tudott igazán megismerni és megkedvelni, erre rátesz egy lapáttal az is hogy megbuktál.

Még nem találtad meg azt az embert akivel jól kijönnél. Úgy gondolom az se túl jó, hogy a bukás miatt új osztályba kerültél, mivel ők már összeszoktak.

Azt ajánlom, hogy légy nyíltabb és próbálj kapcsolatba lépni másokkal. Azon is érdemes lenne elgondolkodni hogy jövőbe menj át egy másik osztályba és ott új erővel kezdeni.

Ha úgy gondolod egyedül nem vagy rá képes, mindenképpen szakember felkeresését ajánlom, mert nem biztos hogy néhány nettes kérdéssel sikerül megoldani ezt a helyzetet.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. máj. 1. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy így sajnos. Manapság egyre több az ilyen szerintem. Mert elèggè kevès a normális..aki igazán becsülendő is.. Nekem is többnyire csalódásaim vannak etèren,de a remèny hal meg utoljára,feladni akkor se szabad:)

Ènis elèg maradi vagyok.. Ezekbe is. De ha a mai generiáció többsègèt nèzzük egyre kevesebb a kivètel.. Ami sajnálatos. Szerintem a netes ismerkedès nem feltètlen "kudarcra ítèltetett" .. Csak megkell találni azt az egy vagy kèt embert aki hasonlókèppen gondolja ezeket mint te pl. A távolság a legkevesebb szerintem aki valamit megakar oldani azt megoldja. A többi csak kifogás..~

Rám írhat aki gondolja:)

22/L

2016. máj. 2. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!