Mit csináljak ha a "barátaim" kicsúfoltak?
Az történt , hogy épp egy buszon ültünk , és csak 4 hely volt , és mi 5en voltunk , én leülhettem volna hozzájuk , de inkább átadtam a helyemet az 1ik barátomnak, hogy ne legyen ő 1edül , és nem volt hely a közelben , ezért teljesen máshova fogtam magam és leültem , és amint leszálltunk mindannyian aztmondták rám hogy különc , antiszoc vagyok , ( de nem csak ugy viccből mert azt felismerem , halál komolyan gondolták, és azóta igy ki is közösítenek elég durván ) tudom hogy ez egy iszonyatosan nagy f *szság meg minden hogy mekkora bar mok , ne is barátkozzak velük , de az ISKOLÁBAN ( iskolán kívül tökéletesen megvagyok más barátokkal ) nem tudok senki mással se lenni ... 1edül meg nagyon sz *r ... ,
( így közösítenek ki : ha mondok valami viccet , poént akármit akkor le se sz *rnak , de ha azt UGYAN AZT más mondja akkor röhögnek ... meg mindig ugy szólitanak hogy különc ... elég durva utalásokat tesznek arra hogy k *pjam be ..) annyit kell tudni róluk és rólam , hogy én nem vagyok divatp *csa ( bárkivel kijövök iskolán kivül )meg még annyi hogy talán túl barátságos vagyok ( sokszor emiatt szivom meg mint ahogy le is irtam ) és róluk annyit hogy mindannyian divatp *csák , eggyik sem felelne meg barátnak max havernak , kiröhögnek mindenkit aki : elesik , vagy akármien kisebb baleset történik vele , mindegyik akkor jön segítségért amikor valami tanuláshoz kapcsolatos téma van , és akkor kedvesek is .
UI: szerintem az a buszos dolog csak kifogás volt hogy utáljanak , de lehet csak én vagyok egy nyafogós de ezt mástól szeretném hallani hogy tudatosuljon bennem .
15/f ( gimis új osztály , 1-2 öt több ideje ismertem közülük )
Miért akarsz ezek után még cimbizni velük.
Inkább elviseled a csúfolódást, mint egyedül a nyugalmat és a békét?
Ne foglalkozz velük. Nem lényeges mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!