Baj hogy nincsenek barátaim?
Szerintem az olyan ember, aki a bajban cserbenhagy nem nevezhető barátnak. Igazából tényleg egy ilyen vészesebb helyzet segít megvilágítani, hogy ki az aki tényleg az és ki az aki csak pillanatnyi időtöltésnek használt ergo sosem volt a barátod.
Egyébként visszatérve a kérdésre én azt mondom, ha téged nem zavar, hogy nincs senki akkor szerintem egyáltalán nem baj. Manapság elképesztően nehéz kifogni olyan embereket, akik tényleg ott lesznek veled jóban rosszban. Ha meg mondjuk sikerül akkor sem könnyű olyan egyensúlyban tartani a kapcsolatot, hogy egyikőtök részéről se váljon túlságosan egyoldalúvá a dolog. Sok esetnek sajnos csalódás lesz a vége. Viszont tény, hogyha sikerül egészségesen fenntartani egy ilyen kapcsolatot akkor rengeteg pozitív részt is magával hordoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!