Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan ismerősötök akivel...

Van olyan ismerősötök akivel csak akkor beszéltek, ha ti kezdeményeztek, vagyis magától nem indít kommunikációt? Hogy reagáltok erre?

Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 08:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sok van nekem is. Ez egy kicsit rossz erzes mert en siman lognek is valakivel, de ez is ketemeres. En is sokszor nyitottam sok embernel mar ha meglattam vagy az utcan talalkoztunk. De sajnos az van hogy ez nincs forditva , nemtudom h bajuk van velem vagy csak szimplan nincs kedvuk, rossz erzes. De aki ilyen azzal jobb is nem tartani a kapcsolatot ha valaki akar valamit akkor tesz erte ugygondolom ha mar megadod a kezdo lokest, kerdezgeted rairsz erdeklodsz felole es nem viszonozza annak legszivesebben bevernem a pofajat. Mit kepzel ki lenne o. Nemhogy orulne hogy nyitnak frle nem? Kinek jo az h probalkozik valaki es nem is erdekli az illetot.. Nekem csak ilyenek vannak 40 kb es evek ota nevrol ismerek ilyen embereket nevrol azert mert en nyitottam es forditva nem. Mar nemerdekel nem beszelek ilyenekkel kapjak be. Uj emberekkel kell beszelni kialakitani. En szemely szerint rosszul viselem ezt mert ha egyszer vagyok olyan h nyitok azert jogosan varom el h felem is nyissanak mert hat valljuk be kellemetlen ha ezt nem viszonozzak . Sertodott vagyook mert magam adom es masok meg csak flegman mitsem erdekelve reagalnak mindig mikor probalnek kialakitani egy kozelebbi jobb viszonyt. Sajnaljak ok hogy egy ertekes embert veszitenek el. Aztkivanom maradjonak egyedul az ilyen emberek es tudjak meg milyen erzes tud lenni ha nincs tarsasaga az embernek!!
2017. okt. 29. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!