Van olyan ismerősötök akivel csak akkor beszéltek, ha ti kezdeményeztek, vagyis magától nem indít kommunikációt? Hogy reagáltok erre?
szinte csak ilyen ismerőseim vannak...
miután megbizonyosodom róla, hogy a kapcsolat egyoldalú, én is felhagyok a kezdeményezéssel.
Amikor Magyarországon laktam, volt pár jó ismerősöm (nem igazán barátok), akikkel találkozgattam, néha rájuk írtam Facebookon. Mióta külföldön vagyok, azóta mindenki tojik rám. És ezt értsd úgy, hogy egyszer kíváncsiságból fél évig nem írtam senkire, nem is írt nekem sem senki, miközben azért én pár hetente-max. havonta rájuk írtam, akkor váltottunk pár szót, de annyi.
Az a tapasztalatom, hogy az ilyen emberekkel meg kell szakítani a kapcsolatot, ezek nem barátok. Ha éppen a szeme elé kerülsz, akkor elvan veled, de neki nem vagy fontos, nem érzi azt, hogy hiányzik a hülyeséged, a komoly témákon való elmélkedés, stb. Annyiból jó az ilyen, hogy ha éppen unatkozol elbeszélhetsz valakivel felszínesen, de sok energiát ne ölj ebbe bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!