Mit tegyek hogy ne kezdjem magam vagdosni?
Szerinted ez a megoldás, hogy vagdosod magad? Az emó már rég nem menő.
Ezzel csak még ocsmányabb lesz a kezed. Miért nem játszol mondjuk valami királyos játékkal, vagy mozdulsz ki valahova? Az sokat segítene, ha fos napom van, én mindig ezt csinálom, és mindig jobb kedvem is lesz.
Egyelőre jobb ötletem nincs, de hátha eszembejut. Semmiféleképpen ne vagdosd magad mindenesetre.
Véleménykifejtő, te egy beteg szar vagy, az elején írod neki, hogy írjon privit, mert segítesz, aztán beírsz egy ilyet:
VéleményKifejtő@ nevű felhasználó válasza:
De ha ilyen hülye vagy kérdező ne vagdosd magad hanem egy nagyot vágjál hogy beledögöljél és akkor egy id*ótával kevesebb lesz
Szia! Segítek. :)
Régebben nekem is volt problémám hasonló dologgal (én nem bírtam ki). De amik segítenek:
- sport, sport, sport. De tényleg. Feszültség levezetésre a legjobb. Kimegy belőled a rossz érzés. Menj futni biciklizni ha bármi gond van, de ha csak a szobáig jutsz el: fekvőtámasz, guggolás, felülés. Én addig felülésezek ha kivagyok, amíg bírom. Utána már el is múlik minden rossz.
- sétálj egy nagyot. Szellőztesd ki a fejed, konkrétan. Használ!
- vegyél egy forró fürdőt. Kicsit könnyebb kisírni magad, gondolkozni (ha lány vagy, de azt hiszem fiú, de mindegy is)
- takaríts! Bizonyított, hogy nyugtató hatású. Ha esetleg porszívózol vagy hasonló, felér egy edzéssel is. A legjobb "csillapító" takarítás: mosogatás, por törlés, söprés...
- zene. Ha nincs is nagy kedvenced, a böngészés eltereli a figyelmed
- vagy csak aludj egy nagyot! Attól is lehetsz stresszes, ha nem alszol, valamint ha kevés folyadékot ittál. Igyál! De csak is sima vizet!
Remélem segítettem, próbáld ki mindet. És addig csináld ezeket, amíg le nem nyugszol.
Leírom, egyszerű:
NE VAGDOSD MAGAD.
Ha nem érted olvasd el lassabban. Ez emózós hülyeség minden problémán nem megoldás.
Tudatosítsd, semmi értelme.
Vagy öld meg magad( de ne), vagy ne okozz még fizikálisan is kárt magadba.
hozzáállásodon kell változtass.
Írj rám s segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!