Van egy nagyon jó barátom és elkezdte vagdosni magát. Már nagyon sokan próbáljuk lebeszélni, és hogy van-e ötletetek hogy tudnánk lebeszélni a vagdosásról?
Mi az a vagdosás ? Több helyen olvastam ezt, számomra ismeretlen dolog ez. Amikor én voltam gyerek, ezek nem léteztek .
Mi ez? Valami önkínzás ?
41 / F
Mennyi idős?
Leginkább támogatásra van szüksége, és arra, hogy beszélhessen a problémáiról.
Érte valami a közelmúltban, ami kiválthatta nála ezt?
szülőknek szóljatok! ha ők sem tudják lebeszélni akkor pszichológus...
biztos "a világ fájdalmát érzi"...
én 7 évig voltam depressziós tudom milyen lent (nem a divat depresszióra gondolok amit a mai tinik "élnek meg"), de ezen is lehet segíteni!
de lehet csak divatból csinálja és bebeszéli magának a "fájdalmát"...vagy direkt önsajnáltató akar lenni...
egyeseknek elég egy kis szülői beszélgetés, hogy észre vegye a hülyeségeit...de ha tényleg problémája van akkor azt orvosolni kell!
22F
Azta, ez gyors volt. Én 20 évesen kezdtem pszichológushoz járni emiatt, és még évekig nem sikerült leszoknom. Alkoholista sem szokik le attól, hogy a szülei rászólnak.
A gyerek is hülye, hogy mutogatja. Csípő alja, comb teteje, ott még eléri, nem is látszik, és piszkálni is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!