Sokan miért úgy leveleznek mintha naplót írnának?
Annyira bánt már, hogy szinte mindenki akivel levelezésbe kezdek nem is reagál arra, amit írok csak a saját magáét fújja. (Ami így írásban ugye még gázabb, mert legalább élőben látod, hogy figyelt, szemedbe nézett.) Én mindig veszem a fáradságot, hogy ha olyat is írnak amihez nem igazán tudok hozzászólni, akkor is legalább jelezzem egy mondatban, hogy tudomásul vettem, nahát, hűha, vagy valami.
De itt legtöbb esetben konkrétan úgy néz ki, mintha az én történetem kapcsán magára gondolna és belekezd egy olyan sztoriba, ami egyáltalán nincs segítségemre, de ő legalább jól kibeszélheti magát. Vagy írok valamit, utána érdeklődök felőle, ő meg csak azt reagálja vissza, hogy vele mi van.
Most ilyenkor érdemes egyáltalán fölhívni erre a figyelmét? Úgy érzem, ha magától eszébe se jut, akkor teljesen felesleges, hisz szívességet ne csináljon már avval, hogy reagál rám..
Igen, könnyebb kibeszélnie magát, pont ezért érzem igazán rosszul magam, ha elárulok valami bizalmas dolgot, (ha már lelkizünk), és tényleg kíváncsi lennék a véleményére, erre válaszban kapok egy litániát, amiben egy mondat se emlékezik meg az általam leírtakra. Ez akkora pofon! Nekem tök rossz érzés, hogy valakinek így kiírtam valamit és semmibe veszi.
De tényleg nem tudom az ilyet hogy kezelni. Most érdemes puffogni neki, mikor ő döntött úgy, hogy szóra se méltatja az én gondolataimat?
Meg azt sem értem, hogy a másik fél meg miért érzi jól magát, hogy szintén kiírja magát valakinek, aki őt nem érdekli? Ennyi erővel tényleg mindenki írhatna naplót saját magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!