Mit tegyek, hogy ne kezdjem el vagdosni magam?
16/F vagyok
Eddig nem vonzott a dolog, és szívből elítéltem azokat akik csinálták.. Igazából azóta nem változott semmi, ugyanolyan magányos-szerencsétlen vagyok mint korábban, ez eddig sem zavart és most sem érdekel. :D
Viszont találtam a szobámban három életlen kést, amivel unalmamban poénból próbálgattam, hogy mennyire viszik az alkaromat. Mivel totál életlenek voltak, ezért az eremet még véletlenül sem vágtam meg, sőt, a hegek is eltűntek egy nap alatt, szóval nem sok értelme volt, de valahogy azóta furcsa érzéseim vannak.
Tehát mintha szexuálisan izgatna a dolog, illetve a késeknél rájöttem, hogy ez "kellemesen fáj".
Kerestem itthon egy borotvapengét, és mikor csomagoltam ki, már akkor olyasmit éreztem, mint amikor szerelmes voltam, csak mintha ez szomorúság lenne, de mégis ugyanolyan kellemes.
Még nem vágtam meg magam, mert félek, hogy ott maradnának a hegek, azok alapján pedig elítélnének, de nagyon izgat a dolog..
Mit tegyek?
Van hobbim (naponta legalább 2-3 filmet megnézek, ez gondolom már hobbinak nevezhető), nemrég kezdtem el gyúrni, és rajzolni is szoktam. Más?
És kaptam egy privátot, de nincs lehetőségem megnyitni (hosszú lenne elmagyarázni miért nincs), szóval, elnézést de nem tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!