Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy nő vagy egy barátság a...

Egy nő vagy egy barátság a fontosabb nektek?

Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy nő és egy barát között melyiket választanátok?

2016. szept. 1. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha választani kell, az már régen rossz. Természetesen mind a kettőt választanám, ha nem állna fönn olyan helyzet, hogy az egyikük azt követelné tőlem, hogy válasszak közülük. Mert amelyikük követelné, azt nem választanám. Ha az egyik még akár csak finoman meg is kér, hogy válasszak kettejük közül, akkor azt az illetőt nem választanám, aki kéri, mert milyen alapon akarna engem "kisajátítani", tulajdonolni, miért szab ilyen feltételeket, hogyha valóban szeret engem, hogyha valóban fontos vagyok neki? Szóval , aki erre akar rávenni, vagy kényszerít, azt ne válaszd, mert az az illető nem szeret téged. Ha azt akarja, hogy mondj le érte egy olyan kapcsolatról, szerelemről vagy barátságról, amiben te boldog vagy, amiben te jól érzed magad. Szóval meg akar fosztani téged valamitől, ami számodra jó, szóval nem is vagy őneki annyira értékes. Szóval nem is annyira számítasz neki, nem veszi figyelembe, hogy neked mi a jó meg hogy, hogyha ilyet kér.
2016. szept. 3. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:

"Azért kell választani, mert a barátom szerelmes egy lányba. De ő nekem is tetszik"

Istenem, hát akkor "versenyezzetek érte", az a nő nem tulajdon, hogy odadobáljátok egymásnak. Majd ő választ közületek, hogy kivel szeretne lenni. Ha meg a barát nem fogadja el esetlegesen a boldogságotokat, hogy tinektek együtt jó, akkor nem is vagytok igazi barátok. Egy jó baráttal mindent meg lehet beszélni. Szerintem udvarolgassatok nyugodtan mindketten annak a lánynak, és ha majd ő esetleg beleszeret valamelyikőtökbe, akkor királyság van, és a másik meg annak is fog örülni, hogy az a másik kettő boldog, mivel szereti mind a kettőt, akik összejöttek. És emiatt, mert a másiknak is tetszik, szerintem butaság lenne lemondani a szerelemről. Hát ha bejön, akkor az nem véletlen, hogyha valami vonz hozzá, lehet, hogy dolgotok lenne egymással, hogy tudnátok tanítani egymásnak valamit. Én hiszek a reinkarnációban, meg a sorsban. De amúgy az is lehet, hogy pont az lenne a sorsotok, hogy mind a ketten lemondjatok róla. Fogalmam sincs, de én ezt a lemondást nem tenném. Hogyha én beleszeretek valakibe, miért ne akarnék ővele lenni? Hát, van még "hal a tengerben", majd a másik is találni fog valakit, akivel ő boldog lehet. De lehet, hogy még nincs itt az ideje. A szerelem is úgy tudom, mindig sorsszerű. Na de te most lemondanál egy párkapcsolatról, hát de simán van még tök sok másik jófej pasi, aki szerelmes még ugyanabba a csajba. A barátod pedig a barátod, tehát meg fogja érteni, de előtte inkább dumáld le vele , azért ne érje váratlanul, hogy te is megpróbálod meghódítani azt a lányt, mert nagyon édes lányról van szó. Szóval mindenképpen mondd meg a barátodnak szerintem, és ha valóban a barátod, meg fogja érteni. Ezzel nem "csalod meg" a barátodat, hogy valaki neked is tetszik, és ugyanabba a lányba vagy szerelmes, mint ő. Ezek az érzések, mint a szerelem, belülről jönnek, ezért nem hibás, nem is hibáztatható senki. Hogyha megjelenik benne ugyanaz az érzés, főleg, hogyha tényleg egy kedves-aranyos lányról van szó. A barátodnak is meg kéne értenie, meg teneked is, és akkor királyság van. Szóval szerintem nyugodtan startoljatok rá mindketten, erre nem fog rámenni a barátságotok. De ha mégis, akkor viszont nem olyan nagy kár érte, mivel akkor talán nem is volt igazi barátság. Fogjátok föl nevetve ezt a dolgot, hogy "na jó, akkor próbálkozzunk be mindketten nála", és akkor ilyen kicsit ilyen nevetve tényleg, hogy "hát, most így jártunk, ugyanaz a lány tetszik":). És akkor esetleg öleljétek meg testvérien egymást, hát a szerelem, meg a szeretet, meg a vonzalom, azok ilyen dolgok, belülről jönnek, azoknak nem tudjátok, meg kár is útját állni, szóval nyugodtan próbáljátok mind a ketten meghódítani, "becserkészni" a lányt, hát aztán majd ő eldönti, hogy akar-e valamit valamelyikőtöktől. Hát most erre nehogy már rámenjen egy barátság, nem szabadna. Emiatt felrúgni köteléket vagy egy szerelmet ami megjelent valakiben kár lenne. Bármelyikért.

2016. szept. 3. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Nos ő a barátom már próbálkozott a lánynál, de visszautasította őt.
2016. szept. 3. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem nyugodtan összejöhetsz a csajjal. Most már nem is kell semmilyen értelemben "rivalizálnod" vagy "versengened" a barátoddal.
2016. szept. 3. 22:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen ám, de a barátom nagyon nehezen viseli, hogy visszautasította.
2016. szept. 3. 23:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezért is nagyon nehéz ez a helyzet.
2016. szept. 3. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát vigasztald meg, hogy "van még hal a tengerben"" nem ő az, akit neked teremtettek, de ő is létezik valahol; vagy valami. Szomorkodni viszont nem kéne hagyni:S:S:S Nem tudom:S:S:S Mármint hogy konkrétan mi az ami egyszerű, és biztosan gyorsan hatna, hogy ne búslakodjon. :S:S:S:S
2016. szept. 3. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet általános választ adni... Helyzetfüggő. De példának okáért ha lenne egy barátnőm aki meg akarná mondani hogy kivel barátkozzak, megpróbálna eltiltani a barátaimtól mindenféle elfogadható indok nélkül, akkor szakítanék vele. Ha viszont lenne egy haverom aki irigy rám, hogy szép barátnőm van és próbálna győzködni arról hogy nem fog ezzel a lánnyal működni, meg ilyen meg olyan e lány, akkor a haverom mehetne a fenébe...

De ha pl olyan helyzet van mint amit Te is írtál kedves kérdező, hogy mindkettőtöknek ugyanaz a lány tetszik és a lány téged választ, nos abban az esetben a barátodon múlik hogy lemond e a lányról vagy inkább gyerekes módon megsértődik és összeveszik veled. Mert amíg csak tetszik neki a lány, de még semmi nem volt köztük, ergo szerelmesek sem lehetnek még egymásba, addig szerintem nem szemétség részedről hogy adsz esélyt a lánynak. Viszont ha olyan helyzetben lennél, hogy tudtál róla hogy a barátod szerelmes a csajba meg annyira odavan érte, akkor viszont tőled szemétség hogy nem tartottad tiszteletben a barátod érzéseit, és akkor nem vagy jó barát.

2016. szept. 11. 09:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok amúgy? meg hogyan ismertétek meg a lányt? Melyikötők ismerte előbb?

előző voltam

2016. szept. 11. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
18, egy osztályba járunk vele.
2016. szept. 11. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!