Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy nő vagy egy barátság a...

Egy nő vagy egy barátság a fontosabb nektek?

Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy nő és egy barát között melyiket választanátok?

2016. szept. 1. 15:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Csak fiúknak kérdés ezek szerint.
2016. szept. 1. 16:00
 2/20 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy egy nő helyett egy barátot választanék. Viszont ha A nőről van szó, már más a helyzet. Remélem nem probléma, hogy végletekben beszélek s megérted :)
2016. szept. 1. 16:02
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha választani kell, akkor ott már eleve gond van az egyikkel. Ideális esetben nem zárja ki egymást a nő és a barát. Ha választani kell, azt is sok minden befolyásolhatja. Nekem volt olyan lány barátom, aki ultimátum elé állított, hogy válasszak közte vagy a barátnőm (párom) között. Nagyon fontos volt nekem mindkét lány, csak másképp. Ez esetben nyilvánvaló volt, hogy akármennyire fáj, de lemondok a 10 éves barátságról, ha ilyen helyzetbe akar kényszeríteni. (Aztán amikor rájött, hogy nem fog működni ez a trükk, visszatáncolt, hogy oké, akkor beszéljünk, csakhogy ezzel sikerült elérnie, hogy ne bízzak többé benne, és elveszett az a varázs is, amiért annyira fontos volt nekem.)

Ha a barátnőmnek nem tetszett, hogy valakivel jóban vagyok (főleg más lányokkal volt ilyen), akkor pedig igyekeztem elmagyarázni, hogy miért fontos nekem a konkrét illető, mióta ismerem, stb, hogy ne legyen féltékeny. Ha kellett, bemutattam őket egymásnak, és akkor már nem volt gond. Igazából azt gondolom, én normális nőkkel szoktam ismerkedni, akik tudnak civilizáltan viselkedni. Ha nem tudnának, akkor attól búcsúznék el, aki nem képes erre. Nem szoktam okot adni a féltékenységre, szóval azt hiszem, kezelhetők ezek a dolgok.

Ha csak általánosságban nézzük, akkor a barátságot előbbrevalónak tartom, mint egy nőt, helyesebben egy szerelmet, mert a szerelem nem olyan stabil dolog általában, mint egy barátság. De inkább ne kelljen választani soha.

2016. szept. 1. 16:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért kell választani, mert a barátom szerelmes egy lányba. De ő nekem is tetszik és nekem van esélyem összejönni vele. Ti mit lépnétek?
2016. szept. 1. 16:25
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha neked is tetszik, és a lány is téged választ, akkor a barátodnak kellene lemondani a lányról. Az lenne a legegyszerűbb, ha ezt belátná magától. Ha nagyon korrekt akarnál lenni, akkor hanyagolnod kellene a lányt neked is, figyelembe véve, hogy a barátodnak rosszul esne, ha ti együtt lennétek. Mondjuk ha érettebb gondolkodású, akkor ezen idővel úgyis túlteszi magát. Persze ez ritkán megy ennyire könnyen. Érdekes dilemma, az biztos. Nekem még nem volt részem ilyenben, így ebben nem tudok érdemben nyilatkozni.

A barátod tudja, hogy mi a szitu? Egyébként feltételezem, hogy elég fiatalok vagytok, és ebben a korban jönnek-mennek a barátságok meg a szerelmek is. Ha mondjuk a barátoddal együtt nőttetek fel, és nagyon jóban vagytok pelenkás korotok óta, akkor nem kérdés, hogy nem érdemes ezt felrúgni egy csaj miatt, akivel aztán pár hónap múlva úgyis szétmentek.

2016. szept. 1. 16:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Barát. A barát mindig itt volt, egy fing nővel meg nem biztos, hogy összejön és ezért zárjam ki barátomat.
2016. szept. 1. 17:32
 7/20 A kérdező kommentje:
A barátom sejti, de nem fogadná el ez biztos.
2016. szept. 1. 17:40
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

Egy a bibi, ha barátodnak is tetszik, te összejössz a lánnyal. A barátod ott lessz a közeledben, lány közelében is és akkor esélyes, hogy barátnöd a legjobb barátoddal megy félre...

Különben, sofőrök vagyunk én irodistába H-P 8-16 járok de sok haverom hetel vagy több hétre megy...Na öket élőben csak parkolóban látom amugy szerelmükkel vannak. Bár szerintem a lányok se mindig hűségesek.20éves p... szereti ha nem csak heti 2 napba kapja meg a jóóót..

2016. szept. 3. 12:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nekem a barátság fontosabb. Olyan ritka jó barátot találni, semmiért nem adnám az enyémeket.
2016. szept. 3. 14:07
 10/20 SenkiAlfonz2 válasza:
elsőre azt mondom barát egy akármilyen nőt biztos nem adnék egy barátért mert ő a barátom és nem véletlen ha ismerem a nőt akkor se mert vagy a barátom és máris más a szitu vagy nem és így autómatikusan az első törvény lép életbe
2016. szept. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!