Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csinálhatnék,...

Szerintetek mit csinálhatnék, hogy könnyebben tudjak barátkozni? 13/l [Többi lent]

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sokszor jönnek oda hozzám buszon, utcán, buszmegállóban látásból ismert emberek, vagy csak hallottam róluk, tudom kik, vagy hogy a szomszéd utcában lakik, és jönnek beszélgetni, barátkozni én meg sokszor csak bólogatok, és szerintem úgy is nézek ki mint egy bolond, a szám meg mintha összeragadt volna, ők meg csak beszélnek és beszélnek. Szóval mit csinálhatnék hogy könnyen szóba eredhessek másokkal, anélkül hogy kínosan érezném magam?

Mert akiket már régóta ismerek, barátaim, osztálytársak, évfolyamtársak, velük könnyen megy, de idegenekkel nem. Pedig az önbizalmammal nem igazán van baj.

2016. aug. 27. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Olyanoknál kéne próbálkozod akik szintén ilyesmi helyzetben vannak
2016. aug. 28. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!