Az öt-tíz évvel idősebb emberekkel könnyebben barátkozom, mint a korombeliekkel. Miért? Többi lent.
13 éves vagyok. A bátyámon keresztül sok 20-25 éves ismerősöm van, akiket ha ritkán látok, nagyon jól elbeszélgetünk. Sok a közös témánk is és egyáltalán nem érzem magam stresszesen mellettük.
Viszont ha az osztálytársaimmal beszélgetek, nem igazán tudok hozzászólni a témához és mindig azon izgulok, hogy mit gondolhatnak rólam és, hogy nehogy hülyeséget mondjak véletlenül. Ezért sokkal nehezebben nyílok meg a korosztályom előtt.
Szerintetek ez mitől lehet?
Feltételezem, hogy érettebb lehetsz a többieknél ezért jobban eltudsz beszélgetni egy idősebbel. Amúgy meg én is ennyi idősen folyton az idősebbekkel "lógtam"..
Szép estét!
Köszönöm a válaszodat, neked is szép estét!
De nem érzem érettebbnek magam a többieknél. Valakinek még van ötlete? :)
Én is így vagyok ezzel.:D mondjuk én a korombeliekkel is elvagyok (persze nem a Violetta-mániás kis p*csákkal, már boccs a kifejezésért:D) ^^
És valamiért mégis a barátaim többsége 5-6 évvel idősebb nálam. Pedig néha még 13-nak sem tűnök...:'D
Egyszerűen ők nem annyira elcseszettek, mint a mi korosztályunk többsége (tisztelet a kivételnek!^^) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!