Kézzel írott levelek?
Vannak. :)
Barátnőmmel (távkapcsolat) például különösebb alkalmakkor, vagy egyszerűen ha csak egy ideig nem tudunk másképp kommunikálni, akkor levelet szoktunk küldeni. :) Bár nem olyan gyors, de sokkal hangulatosabb tud lenni, mint egy e-mail vagy facebook üzenet.
#1: eléggé radikális értékrended lehet, ha 135 forint számodra már olyan mértékű pocsékolás, hogy ne élj vele. Gondolom, autód sincs vagy nem lesz, hiszen az a tömegközlekedéssel szemben 135 forintnál jóval nagyobb pazarlás. Gondolom, nem is cigizel, nem iszol semmi alkoholosat, de még csak édes üdítőitalt sem, mert mindegyik csak pocsékolás. De gondolom, telefonod sincs, hiszen az már mekkora pocsékolás!
Félreértés ne essék, a pazarló életmód ellen vagyok, de azért ne 135 forinton filléreskedjünk már, pláne ha attól kellemes élményt szerezhet magának - és másnak - az ember.
Imádok,imádok,imádok:)
Nagymamám mindig küld nekem szülinapra, névnapra,karácsonyra stb képeslapot.
Legjobb barátommal(messze lakunk),ős is szintén küld nekem alkalmakra, sőt csomagot is adtunk fel egymásnak szülinapra, karácsonyra, legutoljára most 30-án kaptam tőle egy postai levelet és egy hűtőmágnest szülinapomra.
Imádom:) Megvan a varázsa:) Újra és újra a kezedbe veheted,nézegetheted, forgathatod. Nagyon nagyon tetszik, hogy valaki ég követi ez a kommunikációs formát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!