Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet eszrevettek hogy kemkede...

Lehet eszrevettek hogy kemkedek utanuk?

Figyelt kérdés

vannak a suliban a meno arcok es mindig veluk akartam baratkozni de nem nagyon hivnak sehova meg mindig kitalalnak mindenfele kifogast.. es biztos vagyok benne mert tudom hol laknak es szoktam utanuk leskelodni hogy mit csinalnak

pl most hetvegen is mondtak hogy mennek el valahova a csaladdal kozben meg nem is volt igaz mert kilestem az egyiket reggel es kovettem Fanni hazaig kb reggel 10-kor es a hatso kertnel masztam be mert ott sok az ilyen bokor meg fa es figyeltem oket este 7-ig bent voltak a hazban.. es nagyon jol ereztek magukat mert lattam hogy sokat nevetnek meg tancoltak is..

vasarnap meg fanni egyedul volt es megint leskelodtem utana es amikor jottem el meg az elso ablakon beneztem es szerintem eszrevett bar nem tudom mert nem irt semmit facebookon

mennyire ciki?

es hogy vehetnem ra hogy engem is elhivkaljanak magukhoz? mert kicsit rosszul esik hogy sokszor cask messzirol figyelem oket az utcan vagy a hazukban cask kovetem es nezem ahogy jol erzik magukat emiatt olyan kivulallonak erzem magam :((

otthon meg mindig azt mondom hogy a bartnoimmel vagyok ami vegulis majdnem igaz..

egyebkent 14 evesek vagyunk

2016. aug. 8. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hallod, ha tényleg nem kamu, amit irsz, akkor nem csodálom, hogy elkerülnek...Te egy beteg ember vagy, milyen jogon mászkálsz be másnak a hátsókertjébe? Remélem észrevett és feljelent. Én tuti kérnék valami távoltartási végzést ellened.
2016. aug. 8. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Fanniéknak üzenem: Vegyenek kutyát, kettőt is.
2016. aug. 9. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!