Lehet eszrevettek hogy kemkedek utanuk?
vannak a suliban a meno arcok es mindig veluk akartam baratkozni de nem nagyon hivnak sehova meg mindig kitalalnak mindenfele kifogast.. es biztos vagyok benne mert tudom hol laknak es szoktam utanuk leskelodni hogy mit csinalnak
pl most hetvegen is mondtak hogy mennek el valahova a csaladdal kozben meg nem is volt igaz mert kilestem az egyiket reggel es kovettem Fanni hazaig kb reggel 10-kor es a hatso kertnel masztam be mert ott sok az ilyen bokor meg fa es figyeltem oket este 7-ig bent voltak a hazban.. es nagyon jol ereztek magukat mert lattam hogy sokat nevetnek meg tancoltak is..
vasarnap meg fanni egyedul volt es megint leskelodtem utana es amikor jottem el meg az elso ablakon beneztem es szerintem eszrevett bar nem tudom mert nem irt semmit facebookon
mennyire ciki?
es hogy vehetnem ra hogy engem is elhivkaljanak magukhoz? mert kicsit rosszul esik hogy sokszor cask messzirol figyelem oket az utcan vagy a hazukban cask kovetem es nezem ahogy jol erzik magukat emiatt olyan kivulallonak erzem magam :((
otthon meg mindig azt mondom hogy a bartnoimmel vagyok ami vegulis majdnem igaz..
egyebkent 14 evesek vagyunk
Nem csoda, hogy nem barátkoznak veled. :d
Biztos 14 éves vagy? Kb felére tippeltem.
jo a vicceskedo kommenteket lecci mellozzetek hogy pszihologus meg ilyenek
de en veluk szeretnek baratkozni mert kedvelem oket es olyan sok jo dolgot csinalnak egyutt es enis szeretnek kozejuk tartozni
Neha suli utan eljottek velem enni de cask akkor ha meghivtam oket meg fizettem a kajajukat de azt meg olyan lehuzasnak ereztem meg amugy sincs sok penzem
de valami olyan dolog kene amitol eszrevennek hogy enis jofej vagyok vagyis ertitek hogy velem is akarjanak logni vagy cask ugy plazazni meg ilyenek
7#
Én ezt teljesen komolyan írtam. Amit te csinálsz azt úgy hívják, hogy zalkatás és nem normális dolog.
Azt hittem véletlenül írtad el fent a csak-ot. Tehát nem cask, hanem csak.
Figyelj, ha érdekesnek találnának meg stb, akkor hívnának magukkal. Nem kellene bizonyíts, hogy igenis te jó fej vagy. De te tudod, próbálkozz, csak többet ne kukkolj, mert nevetséges. Ha valaki ezt csinálná velem és rajtakapnám, szembe röhögném és hagynám a francba az illetőt.
De akár rá is kérdezhetsz náluk, hogy miért nem akarnak veled lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!