Ti is eszrevettek, hogy facebook-on mindig a ronda noknek bokolnak?
Mar egy ideje, kb. egy eve latom, hogy ha egy csunya no felrak magarol egy elegge csunya kepet, kb. tizen vagy meg tobben rogvest beirjak neki, hogy milyen szep vagy hogy milyen jol sikerult a kep.
"Szep vagy!" es hasonlok.
Es tenyleg altalaban csunyak ezek a nok.
Direkt figyelem, a ronda nok tobb lajkot kapnak meg bokot (mondjuk altalaban noktol vagy olyan ferfiaktol, akik a profilkepeik alapjan maguk is elegge elkeseredettek lehetnek), mint a csinos nok.
Ez mitol van? Kollektiv halucinacio? Neha mar elkapott a kisertes, hogy beirjak ilyen kepekhez, hogy "nem, nem vagy szep, ez van, igy szulettel, torodj bele!!!" de akkor meg en vagyok a gonosz.
Fura ismerőseid lehetnek :)
Én azt vettem észre, hogy egy normálisan kinéző nő felrak magáról egy jó képet, akkor kap néhány kedves hozzászólást és pár lájkot.
Sok-sok lájkot és bókot a tökéletesen beállított, tökéletes képek kapnak, szuper sminkkel és hajjal, stb.
Szóval a normális, természetes már nem szép.
Úgy kell kinézni, mint egy Hollywood-i sztárnak, ha sok elismerést akar valaki.
én azt vettem észre, hogy az is kap sok bókot aki szép és az is aki csúnya, csak a lényeg, hogy sok olyan ismerőse legyen, aki szeret lájkolgatni.
pl az én profilképemet senki nem lájkolta, mert én nem vagyok népszerű. nincsenek csajos ismerőseim, akikkel jóban lennék..magányos vagyok azért, mert mindenki a kikent-kifent csajokat csípi..
Hát amúgy szerintem is elég szánalmasak ezek a "szép vagy" meg "csini vagy" nyilvános bókok.. miért nem ír neki privátban? Egyébként meg te nem ismered azt az embert, akinek bókolnak, és egy kép sokszor lehet nagyon rossz is.. attól a valóságban még lehet nagyon szép vagy csinos az illető. Vagy pld. olyan a belső kisugárzása... Tudod, erre mondják, ízlések és pofonok. Meg hogy kinek a pap, kinek a papné.
Általában az is elmondható, hogy kedveskedni akarnak egymásnak az emberek. Ez sokak szemében túlzó, idegesítő lehet. (na nekem pld. ezért nincs kint egy fotóm se, pedig biztos kapnék én is ilyen "bókokat", de engem zavarna).
Szerintem ez azért lehet, mert a szebb nők válaszra sem méltatják az embert (nem vagyok fent facebookon, régi online társkeresős, meg barátikörös tapasztalat). Ők gondolom értékelik a bókokat, és pozitív visszajelzést küldenek, így bátrabban próbálkoznak náluk a férfiak.
De különben ez miért zavar téged? Elég elcseszett életed lehet, ha azzal akarsz elégtételt venni, hogy beírsz valami degradálót ezekhez a képekhez. Meg úgy alapjában véve az irigység is egy elég csúnya dolog. És ne akarj szépíteni, irigy vagy, ez látszik az általad leírtakból. A nagy arcodból is visszavehetnél kicsit, akkor talán szimpatikusabb lennél az emberek számára és téged is eláraszthatnának a vágyott lájkok.
Szerintem te irigy vagy azokra a nőkre, akik bókokat kapnak. Mert a te képeidet senki (vagy csak nagyon kevesen) lájkolják.
Én is voltam úgy vele, hogy láttam, hogy nagyon sok bókot kap 1-1 nem annyira feltűnő, nem annyira divatmajom nő, de nekem nem tetszettek. Azért addig nem jutottam el, hogy direkt figyeljem is, hogy melyik csúnya nő kap sok bókot, szerintem ez már betegség lenne.
Miért bánt téged, hogy ha ők sok bókot kapnak? Neked soha nem bókolnak? Boldogtalan vagy és ezért őket piszkálnád? Tényleg elcseszett életed lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!