Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet 16 éves lusta,...

Hogyan lehet 16 éves lusta, számítógépfüggő barátokat kimozdítani?

Figyelt kérdés
Nagyon szép idő van ma, de sehova nem akarnak eljönni. Egész nyáron próbálkoztam elhívni őket, de eddig csak 1-szer tudtunk találkozni bárkivel is. Új barátokat nem tudok találni, mert a környéken nincs más értelmes gyerek. Olyan indokot akarok, amitől mindeféleképpen igent mondanak.

2016. aug. 8. 15:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kövér akkor ez a legnagyobb fazszság amit mondhatsz neki. Pár hét alatt egy életre tönkretenné a térdeit a futás. Nekem is tönkre tette a térdeim. Gugolni nem tudok, úszni nem tudok, ha pár méternél többet futok akkor egy napig nem tudom kiegyenesíteni a lábaim, mert beszarok a fájdalomtól
2016. aug. 9. 21:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Tényleg ? Nem viccelsz ? Azt hittem viccelsz. Akkor csak felülés meg fekvőtámasz oszt nem lesz baja a térdének de egyszerű. Le lehet fognyi csak akarni kell.. De amúgy úgy sem fog le adni egy dekát sem kár is a gőzért.
2016. aug. 10. 01:11
 23/26 anonim ***** válasza:
A felüléstől és a fekvőtámasztól nem lehet lefogyni. Én annak idején sokat csináltam naponta is (nem vagyok olyan kövér, de fogyni akartam pár kilót) de nem volt sok hatása. A felülés inkább kockahasra lehet esetleg jó, de előtte le kell adni a zsírt :D Amit ügye futással lehet.
2016. aug. 10. 01:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Vagy biciklizni kell.
2016. aug. 10. 01:32
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem viccelek. Voltam dokinál, ő meg gratulált, hogy ilyen kretén tanácsot megfogadtam, hogy kezdjek el futni 100 kilósan.

Túrázni viszont túrázok heti 1-2 alkalommal 10-20 kilómétert a hegyekben. Egy év alatt több mint 10kg jött le. És ez nem olyan jojó fogyás mint amit a koplalók csinálnak, hogy egyik héten le 5kg másikon fel 6kg

2016. aug. 10. 07:44
 26/26 anonim ***** válasza:
A Biciklizés elvileg minden izmot meg mozgat ez által kalóriát égetsz igaz tekerni kéne napi 50km-t hogy legyen látszata de basszus meg lehet csinálni egy. 2 nem muszáj dombnak fölfele menni hogy a térdeit sem terhelje..
2016. aug. 10. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!