Hogyan lehet 16 éves lusta, számítógépfüggő barátokat kimozdítani?
Figyelt kérdés
Nagyon szép idő van ma, de sehova nem akarnak eljönni. Egész nyáron próbálkoztam elhívni őket, de eddig csak 1-szer tudtunk találkozni bárkivel is. Új barátokat nem tudok találni, mert a környéken nincs más értelmes gyerek. Olyan indokot akarok, amitől mindeféleképpen igent mondanak.2016. aug. 8. 15:18
1/26 anonim válasza:
"Én fizetek"
Egyébként lehet csak veled van bajuk, egyébként kijárnak
2/26 A kérdező kommentje:
Nem járnak ki soha, egész nap látom, hogy játszanak. Szoktam kémkedni. Ha elmegyek a házuk elé, pont belátok és látom, hogy egész nap játszanak. Volt már, hogy reggel 10-től 6-ig néztem és csak wc-re mentek ki.
2016. aug. 8. 15:36
3/26 anonim válasza:
Reggel 10-től 6-ig? Te se vagy normális.
4/26 A kérdező kommentje:
Az jobb lenne, ha kockulnék? Rákényszerít a környezetem a számítógép előtti ülésre. Legalább kint ültem és néztem a természetet.
2016. aug. 8. 15:42
5/26 anonim válasza:
Persze, hogy nem akarnak kimenni veled. Egy ilyennel senki se menne szívesen. Esetleg a pszichológusnál megpróbálkozhatsz, nem nagyon ismerek normális embereket, akik órákig "kémkednének" mások után.
6/26 A kérdező kommentje:
Ez egy nap volt. Csak megakartam nézni, hogy igazak-e a lekoptatós szövegek, hogy a "13. unakohúgommal megyünk bivalyt fejni" Aztán láttam, hogy nem, azóta igazat mondanak, hogy 60-asra kell tolni a paladint, stb.
2016. aug. 8. 15:44
7/26 anonim válasza:
Irány csajozni!" Vagy éppen kinek mi.Feltéve ha a barátaid nem aszexek,vagy nem önmegtartóztatnak.Ha pedig nem vagytok jók a csajoknál: [link]
Aztán irány hasznosítani a tanultakat! ;)
8/26 A kérdező kommentje:
Kövérek vagyunk és ha megszólítunk egy lányt azt mondják: "fúj de ocsmány mind, miért éltek még?" A környéken ilyen lányok vannak.
2016. aug. 8. 15:52
9/26 anonim válasza:
Akkor menj az edzőterembe lefogyni
10/26 A kérdező kommentje:
Szüleim nem engednek :\
2016. aug. 8. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!