Miért vagyok irigy? Miért versengek vele?
köszi a gyors válaszod.^^
Nagyon fájdalmas érzés.De ha nem lehet ez ellen tenni, akkor ki kell bírni
Akármilyen témát mondasz, mindből rengetegen jobbak nálad. Sőt, akadnak akik kb mindenben jobbak nálad első ránézésre! És?
Egyrészt idővel megszokod a gondolatot, másrészt motivál. Rájössz majd, hogy azok a dolgok, amiket igazán értékel az ember az életben mind olyanok, amiért meg kellett küzdeni. Így vagyunk összerakva.
Igen, a barátnődnek lehet könnyebb sok dologba. Ettől még ahhoz, hogy elégedett legyen az életével, ugyanúgy küzdenie kell, le kell győznie a saját akadályait.
Végső soron az jut előre, aki a küzdelmeit megvívja és nem bújik el előlük. Az, hogy versengesz, hasonlíthatod magad, egy darabig egészséges. Keresed, hogy milyenné szeretnél válni. Rengeteg eszközöd van az önfejlesztésre, élj ezekkel, és büszkeség tölt majd el.
köszönöm a válaszokat, elgondolkodtam a dolgon. Tudom hogy ő ő, én pedig én vagyok. Tehát nem lehetek rá irigy, önmagamat kell adnom mert mindenki mást már kitaláltak.
Fejleszteni fogom magam, viselkedésem, kisugárzásom, mindenemet :D. Örülök hogy valamiképp versengek vele, mivel ez tényleg csak húz előre és segít hogy jobb legyek. Ezért örülök hogy nagyon jó barátnők vagyunk, és örülök a sikereinek.:) Sosem áll szándékomban rossz indulatoskodni vele:) Szóval köszönöm a válaszokat, megnyugodtam ezen a téren. Mentek a zöld kezek!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!