Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Irigy vagyok egy nőre, hogyan...

Irigy vagyok egy nőre, hogyan tudnék ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Ő 25 éves én 29. Jelenleg nincs barátja, nekem meg még soha nem volt barátnőm. Már találkoztunk is párszor, de látom rajta, hogy én nem vagyok az esete mert nem úgy viszonyul hozzám. Nekem nagyon tetszik. Mindig mosolyog. Ami nekem nagyon tetszik mert nekem általában rossz kedvem van. Neki rengeteg barátja van, nagyon jó munkája van, most vásárolt egy pár hete saját lakást, szolgálati autó, külföldi nyaralások, hétvégi baráti összejövetelek. Ő folyamatosan pörög, én inkább az otthon ülős fajta vagyok. Ezért nincsenek is barátaim. Már többször megkaptam tőle, hogy ki kellene mozdulnom otthonról és nem csak a gép előtt ülni. Az ő társaságában és a barátaival nagyon szívesen ellennék, egy-egy hétvégén. De még soha nem hívott. Szerintem csak azért beszélget velem mert nem akar bunkó lenni azzal hogy engem leépít. Én nagyon szeretek beszélgetni vele. Még úgy is hogy tudom semmi nem lesz közöttünk. De mégis irigy vagyok rá azért mert neki vannak barátai és boldog, szereti a munkáját. Nekem is jó munkám van mégsem vagyok boldog. Még a szüleimmel élek 29 évesen. Hogyan változtathatnék azon, hogy barátok legyünk, és akár az ő barátait is megismerjem és együtt bulizzunk?
2016. jún. 6. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Egy másik ember életét akarod élni? Ez elég gázul hangzik.

Az nem ciki, ha otthon ülsz, az a ciki, ha nem akarsz otthon ülni, de semmit nem teszel érte. Az milyen már, hogy valakinek csak úgy beülnél a baráti körébe? Az nem is érdekelne, hogy őket nem érdekled?

Te mit tudnál adni ebbe a barátságba? A savanyú képedet, amit az ő dolguk lenne felvidítani?

2016. jún. 6. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ahányszor próbálkoztam barátokat keresni vagy egy barátnőt. Mindig le lettem rázva. Ez a lány beszélget velem. És abban reménykedem hogy egyszer én is bekerülök az ő baráti körébe. De ha én nem keresem ő soha nem keres engem.
2016. jún. 6. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Tanács: Legyél jobb ember, fejleszd magadat, szerezz ismereteket amikről beszélhetsz és próbálj meg elköltözni a szüleidtől.

Őszintén tedd fel a kérdést magadnak "Mi a baj velem/az életemmel?" és ha a mi segítségünket várod akkor a választ nekünk IS(!) mond meg, és akkor tudunk majd segíteni ill. jobb tanácsokkal ellátni.

Addig is azt javaslom hogy ne hallgass a szitkozódó emberekre.

F/17

2016. jún. 6. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid, soha nem volt barátnőd, otthon ülsz, mindig rossz kedved van, depressziós vagy.

Egy tök sikeres, pörgős, boldog csaj köreihez csatlakozni kb. olyan törekvés a részedről, mintha helyből a K2-t akarnád megmászni úgy, hogy igazából a Normafára sem mentél ki még soha.

Így garantált a kudarc és a jelenlegi depressziós, magányos állapotod fennmaradása. Igazából ennél jobb mód a magány és a depresszió fenntartásához, mint teljesíthetetlen célokat kitűzni aztán menetrendszerűen kudarcot vallani, nincs is.

Tűzz ki reálisabb célokat magad elé egyelőre inkább - kisebb társaság, kevesebb menőség -, mert lehet, hogy "olyan jó lenne", de az igazság az, hogy semmitől sem vagy olyan távol, mint hogy együtt bulizzál ezzel a csajjal és a barátaival.

2016. jún. 6. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy rajta kívül más nem is áll velem szóba. Hiába próbálkozok. A munkahelyen is inkább egyedül vagyok. Mert ott sem nagyon állnak velem szóba.

De lehet ő is csak azért beszélget velem mert sajnál, hogy nincs senkim a szüleimen kívül.

2016. jún. 6. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem így kell nézni. Ezt úgy kell nézni, ha egy ilyen tök jó csaj érdemesnek talál bármilyen okból is arra, hogy elbeszélgessen veled, akkor lesznek még mások is.

Amúgy meg honnan tudja, hogy nincs senkid a szüleiden kívül? Ne traktálj ilyesmikkel senkit. Ha megkérdezi valaki, mondd azt, hogy csak néhány jó barátod van, akikkel gépezni meg kirándulni szoktatok.

A túlzott őszinteség simán elriasztja az embereket.

2016. jún. 6. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert rákérdezett, hogy mit szoktam szabad időmben csinálni. Én mondtam, hogy számítógépezek meg TV-t nézek. Akkor kérdezte, hogy miért nem találkozok a barátaimmal. Akkor mondtam, hogy mert nekem nincsenek barátaim.
2016. jún. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!