Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lány barát azért kerül, mert...

Lány barát azért kerül, mert irigy?

Figyelt kérdés

Évfolyamtársak vagyunk, régen elég jól elvoltunk. Sokat találkoztunk, segítettem is neki. Aztán amikor majdnem kibukott az egyetemről és passziváltatnia kellett, megszakadt a kapcsolat.

Azóta alig beszélünk, személyesen nem is találkoztunk, mert nem akart. Néha meséltünk egy-két dolgot magunkról. Én most jól állok az egyetemen, lassan végzek is. Ő pedig még nem is szakosodott, jelenleg egy gyorsétteremben robotol. Én egy nemzetközi projekten dolgozom és ebből kifolyólag az elmúlt évben sok országban jártam.

Kb. 1 hete chateltünk kicsit és feltűnt valami. Most vissza olvastam és azt vettem észre, hogy amikor megemlítettem pár dolgot, ami nagyon kellemetlenül érintett nemrég, felkeltette az érdeklődését.

Sőt, érezni a rosszindulatot már a megfogalmazáson is és így visszagondolva beugrott, anno említette is, hogy irigy rám. Régen azt hittem, hogy csak rám unt. Most már viszont átgondolva a dolgokat egyre inkább úgy tűnik, hogy irigy a sikereimre.

2016. jan. 31. 00:16
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet, hogy irigy, de lehet , hogy tudtodon kivul te vagy felvagos, es ez nem tetszik neki. igy nem lehet eldoteni, ki a "hibas". az is lehet, hogy o van most rossz passzban, es senkivel nem szeret kontaktolni, hogy ne erezze magat meg rosszabbul. ki tudja? mi lenne, ha tole kerdezned meg esetleg?
2016. jan. 31. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:

kissebség érzése is lehet előtted ,ja és lehet csak rohadtul fáradt vagy együtt mind2 ,neked kell közeledni hogy érezze nem nézed le sőt értékeled hogy meállja a helyét még ha dolgozik is felnézel rá ,mert nem az a fontos ki milyen suli munkahely hanem az ember ...

diplomás gyilkos is van és jelemet nem lehet vásárolni és emberséget

2016. jan. 31. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!