Lány barát azért kerül, mert irigy?
Évfolyamtársak vagyunk, régen elég jól elvoltunk. Sokat találkoztunk, segítettem is neki. Aztán amikor majdnem kibukott az egyetemről és passziváltatnia kellett, megszakadt a kapcsolat.
Azóta alig beszélünk, személyesen nem is találkoztunk, mert nem akart. Néha meséltünk egy-két dolgot magunkról. Én most jól állok az egyetemen, lassan végzek is. Ő pedig még nem is szakosodott, jelenleg egy gyorsétteremben robotol. Én egy nemzetközi projekten dolgozom és ebből kifolyólag az elmúlt évben sok országban jártam.
Kb. 1 hete chateltünk kicsit és feltűnt valami. Most vissza olvastam és azt vettem észre, hogy amikor megemlítettem pár dolgot, ami nagyon kellemetlenül érintett nemrég, felkeltette az érdeklődését.
Sőt, érezni a rosszindulatot már a megfogalmazáson is és így visszagondolva beugrott, anno említette is, hogy irigy rám. Régen azt hittem, hogy csak rám unt. Most már viszont átgondolva a dolgokat egyre inkább úgy tűnik, hogy irigy a sikereimre.
kissebség érzése is lehet előtted ,ja és lehet csak rohadtul fáradt vagy együtt mind2 ,neked kell közeledni hogy érezze nem nézed le sőt értékeled hogy meállja a helyét még ha dolgozik is felnézel rá ,mert nem az a fontos ki milyen suli munkahely hanem az ember ...
diplomás gyilkos is van és jelemet nem lehet vásárolni és emberséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!