Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha irigy vagyok a...

Mit tegyek, ha irigy vagyok a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Nem szándékos, mert nagyon szeretem őt. Csak mostanában elég szarul érzem magam mellette. Általában vele szoktam eljárni bulizni. (beülni valahova haverokkal)

Nagyon szép lány, az a típus aki után megfordulnak az utcán és egy társaságban mindenki odavan érte. Okos is, kedves is, vannak hibái de szerintem még azt is inkább az előnyére tudja fordítani.

Hosszú természetes szőke haja van, vékony, gyönyörű az arca. Kicsit olyan mint egy Barbie baba. Nem rakja ki semmijét, nem is nagyon sminkel mégis feltűnik mindenkinek.

Én sem vagyok ronda, de mellette annyira szürkének tűnök amennyire csak lehet. Ha nekem tetszik valaki, biztos hogy neki a barátnőm jön be. Szarul esik.

Ha elmegyünk bulizni a Fiúk hozzá jönnek oda stb... Igaz ő elég válogatós. :D

Ráadésként a múltkor eléggé megbántottam őt, ő meg nagyon érzékeny. Azóta sem a régi köztünk minden. Folyton beszól nekem, egy ideje hajlamos lejáratni másik előtt. Lehet hogy neki fel se tűnik.

Mit kezdjek vele? Gondoltam rá hogy kicsit hagyom ülepedni benne a dolgot és addig tartom a távolságot. Nem akarom elveszíteni de időnként idegesít.

2015. nov. 15. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel bántottad meg? Nem szabad féltékenykedni, egy igazi giú a személyiségedért fog szeretni.
2015. nov. 15. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg ne legyél féltékeny, azt teheted amit te is gondoltál hogy hagyod kicsit. Ha szeret téged megbocsájt, ha látja rajtad hogy megbántad meggondolatlan beszólásodat. :)

Persze valahol érthető is a kisebbségi komplexus ha a számodra kiszemelt nem rád figyel fel. Nem tudom mit tennék a helyedben. Másképp vonnám magamra a figyelmet. ;)

2015. nov. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!