Mit csináljak a haverjaimmal, ha folyton leráznak?
Figyelt kérdés
Folyton-folyvást leráznak, elküldenek, hogy nem akarnak találkozni, meg mindent kitalálnak, csak hogy ne lógjunk. Évente ha egyszer-kétszer tudom őket kimozdítani otthonról. Elég érdekes, hogy a 10 haver közül mindenki elfoglalt, vagy sz@r a kedve éppen akkor. Nagyon lusták és kockák azt tudtam eddig is, de ennyire. Már több éve nem voltunk együtt sehol, max egyesével. Nem velem van a hiba, mert szeretnek velem lógni, mindig felhozzuk az emlékeket, folyton beszélünk gépen keresztül de lusták felkelni. Új barátokat nem találok, hiába keresek, mert a város és a környéke (Budapest környéke) elég rossz.2016. aug. 4. 17:56
11/13 anonim válasza:
elképzelhető, h nem akarnak lógni veled csak félnek, hogy megbántanak...figyelj, annak nincs értelme ha ál-barátaid vannak, keress igaziakat akik elfogadnak téged úgy ahogy vagy
12/13 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm ráz le folyton mindig felhivom és oké hogy van barátja és hogy szeretne vele is beszelni én ezt értem de engem is folyton leraz, ma pl felhivtam megszakadt és utanna amikor vissza akartam hívni már mással beszélt és nem is találkozunk mert ő elment másik suliba.
14/L
13/13 anonim válasza:
szerintem ne keresd őket, várd meg míg ők írnak rád... ha senki nem érdeklődik, sztem elég egyértelmű és letudod vágni a szitut. hát járj el otthonról, Pesten könnyű ismerkedni sztem, elmész buliba aztán ott más társaságokkal megismerkedsz aztán ennyi én elég sok embert így ismertem meg és sokan közülük hívnak lógni, meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!