Finnországból utazna hozzánk először Magyarországra a barátnőm közvetlen járattal, de a nizzai terrortámadás óta megijedt és fél az egész utazástól és a szülei is féltik. Hogyan tudnám megnyugtatni, hogy itt kevés az esély ilyenekre? 28/N
Hát ha ő is 28 éves, akkor kétlem, hogy a szülei beleszólnak bármibe is. Finnországban a legtöbb gyerek 20 éves korában már elköltözik és saját életet él, még akkor is ha ugyanabban a városban tanul. Ilyen korban már a szülők nem szólnak bele a gyerek életébe.
Szóval ez csak vagy kifogás amiért nem akar utazni vagy nagyon nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Főleg, hogy rengeteg finn utazik (főleg most a Forma-1 idején) Magyarországra.
Hát ha ő is 28 éves, akkor kétlem, hogy a szülei beleszólnak bármibe is. Finnországban a legtöbb gyerek 20 éves korában már elköltözik és saját életet él, még akkor is ha ugyanabban a városban tanul. Ilyen korban már a szülők nem szólnak bele a gyerek életébe.
Szóval ez csak vagy kifogás amiért nem akar utazni vagy nagyon nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Főleg, hogy rengeteg finn utazik (főleg most a Forma-1 idején) Magyarországra.
Ő fiatalabb tőlem, 21 éves és egyetemista, de már valóban elköltözött otthonról. Augusztus első hetében jön, már megvette a repjegyet, és nagyon készült jönni, nem hiszem, hogy vissza fogja mondani az utat, csak beparázott a hétvégi támadás miatt és megemlítette nekem. Erre én mondtam, hogy miért kéne aggódni, ha még át sem kell szállnia, csak felül a repülőre és leszáll nálunk. Azt is többször mondtam neki, hogy itt nem uralkodnak olyan állapotok, mint a franciáknál meg a németeknél, nem futkosnak arab terroristák minden sarkon. Ettől többet már én sem tudok mondani neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!