Nincsenek barataim. (? )
Nincsennek barataim,jelenleg kilencedikes vagyok egy debreceni iskolaban.Evelejen az osztalyban 30-an voltunk,jovore 15-en leszunk.Az osztalyban volt ket fo akivel nagyon jobban voltam,de ok is elmennek.Maradok a 15 unszimpatikus emberrel,akiket nem kedvelek,talan egyet.De o mas spanjaval nyomul.Imadok focizni,de sajna nem mehetek csapatba.Igazabol a dokim azt mondta hogy mehetnek,de egy csapat se venne be barmennyire tehetseges vagyok.14 eves voltam mikor "sziv aolta billentyuelegtelenseggel" mutottek,egy 8mm-es lyukat vartak ossze.Ott a heg a mellkasomon,e-miatt se megyek strandra.Tudod az a tipikus "oooo nezd mar mutottek loooool" szoval erted... szoval a sport kilove...
Egesznap itthon punyadok.Estenket szoktam EGY haverommal menni pokemongozni,ami egyebkent nem olyan hu dejo jatek,csak valamivel ussem mar el az idot.
Szoval egesznap itthon punyadok,alszok fel egyig,utana semmi.Kitartasom is mar nulla ezzek miatt,van ketto sulyzom amivel kezdhetnek valami,de semmi kitartasom.(Igen,ketto sulyzoval is el lehet utni az idot)
Azon gondolkozok hogy felevkor atmegyek egy masik iskolaba,azzal javulna a jelenlegi helyzetem?
Onbizalmam is leesett e-miatt.
15/f,hamarosan 16.
Onnan veszem hogy idegebetegek mert az o focijuk abbol all hogy ordibalnak.Igen kiszoktam mozdulni.És nem csak este.
:)
Kedves Kérdező!
Úgy gondolom okkal mentek annyian el abból az osztályból. A legjobb döntés az volna, ha te is ezt tennéd. Új esélyekkel indulnál egy új közösségben. Viszont ha így határozol akkor már év elején át kell iratkozni, a II. félévre már késő. Vagyis neked lesz nehezebb dolgod, mivel ilyenkor nehezebb beilleszkedni mint az év elején.
Azt javaslom, ha úgy döntesz hogy másik osztályba mész légy nyílt és kedves az emberekkel, keress közös témákat, és próbálj minél közelebb kerülni hozzájuk, és barátokat szerezni, és velük különböző programokat szervezni a sulin kívül.
Ha mégis ebbe az osztályba maradsz akkor nagyon erősnek kell lenned. Meg kell próbálj velük kijönni, de lehet hogy nem fog sikerülni barátságokra szert tenned.
Amit most tehetsz az az hogy mérlegeled, hogy ez a barátod akivel este találkozol mennyire fontos neked. Ha jól kijössz vele, akkor próbáld elmélyíteni a kapcsolatot. Hívd meg valahova, szervezz napközbe is programokat.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!