Nincsenek barátaim, mit tegyek?
Nincsen egy barátom sem mindegyik előbb utóbb összeveszik velem...depressziós vagyok nagyon sokszor gondolok az öngyilkosságra.1.osztály óta nagyon sokat piszkáltak a suliban.azóta van ez...nagyon kétségbe vagyok esve mivan,mikor semmi olyat nm csinalok amiért összekéne vesznünk csak túl pörgős vagyok mikor végre úgy érzem,hogy valaki bír.suliba is mindenkinek megvan a saját barátja énmeg ott vagyok egyedűl.Tesóm is nagyon sokszor mondta,hogy nem szeret senki stb.ő is sokat piszkált.légyszi segítsetek nemtudok kibírni így mégegy nyarat...:(
13/L
Nekem általános elsőtől fogva egészen az egyetem közepéig ilyen nyaraim voltak. Mindig full egyedül töltöttem azokat, volt olyan nyár, amikor ki sem mozdultam a saját telekről. Mindez durván 16 év volt és túléltem...
Mondjuk az már más kérdés, hogy így felnőtten sem jobb a helyzet. Barátkozz a neten, vagy nem tudom.
Szia! Ugyanez van velem is ... :( 12/L
Ha szeretnél, írj privátba... :)
Én is mindig túlságosan is örülök, ha végre van egy barátnőm/barátom, aztán mindig eltávolodnak tőlem, én pedig képes vagyok akár 1 hétig is ezen bőgni. :(
És sajnos rám is igaz a depresszió minden tünete.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!