Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek lány barátaim?

Miért nincsenek lány barátaim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan közeledek a 15. évemhez, azt vettem eszre, hogy nagyon érdekelnek engem a lányok. Valahogy nincsenek lány barátaim, az osztályomból kettő fajta lány csapat van, de egyikkel se tudtam nagyon barátkozni. (Az egyik lány csoport gyerekes és nagyon furcsa, a másik pedig egy kicsit rib@@@@s, és megválogatják a fiúkat, a többi fiút pedig elseprik) Sok fiú barátomnak vannak osztályon belül/kívül lány barátaik akikkel mindig jókat beszélgetnek és hülyéskednek. Én az ilyenekből mindig kimaradok, ilyenkor gondolkodok el, hogy talán bennem van a hiba? Igazából a külsőmmel semmi baj, jól nézek ki, normálisan öltözködök, és ápolt vagyok. Valahogy a lányok nem keresik társaságomat, pedig barátságos vagyok, csak egy kicsit visszahúzódó. Nem tudom mi tevő legyek, ha tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan ismerhetnék meg lányok, akkor szívesen várom a hozzászólásodat.

14f

További szép napot/estét!

2016. júl. 18. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Hasonló a helyzetem bár én táborban szereztem pár havert, de most nyáron mindenki elutazott :/ És szerintem jó az ellenkező nemmel barátkozni, mert őszintén szólva a lányok iszonyatosan pletykások :/ Természetesen vannak lány barataim is (olyanok is akikben lehet bízni), de ők még nálam is visszahúzódóbbak és lehetetlen velük bárhová is elmenni, szóval most nagy az unalom :/

15/l

2016. júl. 18. 23:54
 2/5 anonim válasza:
Szia, én beszélgetnéd veled, lány is vagyok.:D
2016. júl. 23. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

nemsokára rá fogsz jönni, hogy nem létezik fiú-lány barátság, ezt csak a lányok képzelik be, hogy így van.

csak az úgynevezett "barátzóna" létezik, ami nem egy klassz hely.

Üdv a valóságban.

2016. júl. 26. 11:07
 4/5 anonim válasza:
Szia! Hova valósi vagy? Amugy en is szívesen beszélgetek veled, hasonlo cipőben jarok en is...
2016. dec. 7. 20:29
 5/5 anonim válasza:

Velem pont fordítva van lány létemre több igazi fiú barátom van mint lány. A örténet egyszerű a velem egyidős lányokkal nem mindig jövök ki jól. Persze vannak lány barátaim is de a fiúkkal talán jobban megtalálom a közös hangot.

Az egyik srác pont mondta is hogy "Normális lánynak nézel ki aztán Fifázol Battlefieldezel és rockot hallgatsz. De te így vagy jó !"

14/l

2017. okt. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!