Miért nincsenek lány barátaim?
Sziasztok!
Lassan közeledek a 15. évemhez, azt vettem eszre, hogy nagyon érdekelnek engem a lányok. Valahogy nincsenek lány barátaim, az osztályomból kettő fajta lány csapat van, de egyikkel se tudtam nagyon barátkozni. (Az egyik lány csoport gyerekes és nagyon furcsa, a másik pedig egy kicsit rib@@@@s, és megválogatják a fiúkat, a többi fiút pedig elseprik) Sok fiú barátomnak vannak osztályon belül/kívül lány barátaik akikkel mindig jókat beszélgetnek és hülyéskednek. Én az ilyenekből mindig kimaradok, ilyenkor gondolkodok el, hogy talán bennem van a hiba? Igazából a külsőmmel semmi baj, jól nézek ki, normálisan öltözködök, és ápolt vagyok. Valahogy a lányok nem keresik társaságomat, pedig barátságos vagyok, csak egy kicsit visszahúzódó. Nem tudom mi tevő legyek, ha tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan ismerhetnék meg lányok, akkor szívesen várom a hozzászólásodat.
14f
További szép napot/estét!
Hasonló a helyzetem bár én táborban szereztem pár havert, de most nyáron mindenki elutazott :/ És szerintem jó az ellenkező nemmel barátkozni, mert őszintén szólva a lányok iszonyatosan pletykások :/ Természetesen vannak lány barataim is (olyanok is akikben lehet bízni), de ők még nálam is visszahúzódóbbak és lehetetlen velük bárhová is elmenni, szóval most nagy az unalom :/
15/l
nemsokára rá fogsz jönni, hogy nem létezik fiú-lány barátság, ezt csak a lányok képzelik be, hogy így van.
csak az úgynevezett "barátzóna" létezik, ami nem egy klassz hely.
Üdv a valóságban.
Velem pont fordítva van lány létemre több igazi fiú barátom van mint lány. A örténet egyszerű a velem egyidős lányokkal nem mindig jövök ki jól. Persze vannak lány barátaim is de a fiúkkal talán jobban megtalálom a közös hangot.
Az egyik srác pont mondta is hogy "Normális lánynak nézel ki aztán Fifázol Battlefieldezel és rockot hallgatsz. De te így vagy jó !"
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!