21 éves egyetemista lány vagyok, mennék rengeteg helyre, de nincs kivel, magányos vagyok, nincsenek barátaim. Mit tegyek?
Bárhol,de tényleg bárhol.
Net,chat,könyvtár, egyetem...tessék nyitott lenni, a hasonló érdeklődésű emberek felé nyitni.
Szia! Bar en nem tudok segiteni mivel messze vagyok pesttol az irasodat olvasva mintha magamat latnam annyi a kulonbseg hogy 21 eves fiu vagyok. Nekem a baratok szetszeledtek kulfoldre stb.kivanom hogy talalj baratokat de barat nem a fan terem a haver a fan terem. Baratbol keves van. De egy dolgot nem veletlen sodor eled az elet. A baratok jonnek mennek. En ugy vagyok vele jelenleg hogy ugy lesz ahogy a sors akarja. Lesznek baratok emiatt nem kell aggodni mindig olyan barataid lesznek amilyen szemelyiseg te magad vagy es kiegeszititek egymast :) no para ;)
Esetleg ha ven kedved beszelgetni irj privatot.
En peldaul sokat gondolkozok azon hogy megismernek innen onnan embereket. Nem parkapcsolati cellal es nem csak noket. Hanem erdekes mas helyen elo embereket megismerni peldaul sokaig beszelgettem egy bosnia herczegovinai csajszival nagyon kedves volt :)
Talalj fel uj dolgokat. Az elet egy nyitott konyv meg ha nehez is. Es nekem is nehez most :) hajra fel a fejjel :)
én is hasonló helyzetben vagyok. a barátaim elfoglaltak, dolgoznak, családjuk van, elköltöztek, sosem érnek rá. lehet egyedül is szervezni programokat, de az nem olyan élvezetes. nekem is sokszor hiányzik a társaság és a motiváció, amit ez jelent.
állítóleg ismerkedni bárhol lehet. egy lánynak szerintem könnyebb is, de sajnos nem olyan egyszerű, mint mondják. sajnos nekem is nehezen megy az utcán, vagy bárhol csak úgy megszólítani ismeretleneket.
egyetemistaként talán kicsit könnyebb. sok féle diák program van, akadnak évfolyam és tankör társak, bulik, mindenféle csoportok és közösségek, amikhez lehet csapódni és itt talán kialakulhatnak új barátságok. egyetem után sokkal nehezebb.
vannak különféle programszevező és vagy társkereső oldalak, mint a turatars.com, miitt.hu, stb. ezek segíthetnek, bár a siker sehol sem garantált és mindenképpen hozzá kell tenned neked is a magad részét.
ha gondolod, írj, én is szívesen ismerkedek új emberekkel. 36F Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!