Egyetemista lány "vs" egyetemet nem végzett srác?!
Miért ne alakulhatna? Szerintem simán, "csak" érettségije van és szakmunkás bizonyítványa attól nem azt jelenti hogy nem is keres jól, vagy netán értelmetlen lenne.
Na meg amúgy is nem attól függ egy párkapcsolat, hogy kinek milyen végzettsége van.
Asszem az a szabaly, hogy nics szabaly. Amig sok közös témátok van, addig nem baj. Ha nagyon nagy a szakmai különbség, teljesen másfajta körökbe jártok, Foci+Kocsma vs. filozófia+színház, az lehet zavaró, de mivel fiatalok vagytok, egymást is alakítjátok, szóval akármi lehet.
Meg állítólag vannak olyan emberek (eredményes pasik), akiknek elég, ha a partnerük felnéz rájuk... de, nekem ezt elképzelni is nehéz.
30+,Ffi
Első válaszoló vagyok..
Van olyan rokonom, akinek szakmunkás bizonyítványa van, és érettségije (nem biztos, hogy van) kint dolgozik Németországban, és megkeresi azt a havi 1 millió forintot..
Ott nem az számít milyen végzettséged van, csak jó szakember legyél, érettségivel kitörölheted a se**ed.
Úgyhogy, semmi akadálya hogy ennyi végzettséggel rendelkezik. Ha valaki meg ezért belé köt, azt egy sz*r alak..
szerintem nem kell hogy legyen probléma,feltéve ha ugye egy hullámhosszon vannak,van közös téma,stb.,nem végzettség kérdése a dolog,szakmunkás is lehet nagyon okos értelmes,és egy egyetemista is lehet buta mint a föld.más dolog hogy tudat alatt lehet azért benne lenne a csajban,hogy picit többre tartja magát mert egyetemet végzett,sajnos ez bennem is megvan kicsit,mert akik szakmunkásképzőbe jelentkeztek és nem gimnáziumba azokról mindig azt gondolom hogy nincs annyi eszük mint egy gimnazistának,pedig lehet hogy csak egyszerűen az a szakma érdekli őket
amire még gondoltam hogy gond lehet,persze később,ha pl közös háztartást vezetnek,és a lány többet keres,mint a fiú,szerintem ez a férfiakat kissé kényesen érinti,hogy nem ő tartja el a családot
Nálunk ez a helyzet, amit kérdezel. Igaz, hogy még nem végeztem el, de már ötödéves vagyok az orvosin, a barátom szakmunkás+érettségi végzettségű. Távkapcsolatban élünk, pár hónappal azelőtt jöttünk össze, hogy eljöttem egyetemre. De teljesen egy hullámhosszon vagyunk, nála intelligensebb embert keveset ismerek. Mindig támogat mindenben, és persze fordítva is igaz. Nem érzem éppen emiatt a hátrányát, hogy nem jár egyetemre. A családom anyai ága nagyon szereti őt, és jól kijönnek. Az apai ágon viszont van egy kis félelem, hogy mi van, ha nem szeretik őt ott, mert nem hozzám való (de ez persze alaptalan).
Én azt mondom neked, hogy minden két emberen múlik. Ha találsz olyan lányt, akivel minden klappol, akkor ez nem fog közétek állni. Valóban, a fizetés lehet probléma- mivel mi még nem tartunk ott, nem merült fel ez a dolog, erről nem tudok nyilatkozni.
Meglátásom szerint egyetemista és szakmunkás között általában csak műveltség- és érdeklődésbeli különbségek vannak.
Mondjuk a szakmunkások kisebb arányban járnak színházba, könyvtárba...
De ha a fiú ennek ellenére egy olvasott, széles látókörű ember, akkor nem lesz probléma.
Mellesleg nem kell szétkürtölni, hogy kinek milyen végzettsége van, senkinek semmi köze hozzá. Nem a munkájával kell azonosítani egy embert. Manapság az is előfordul, hogy diplomával takarítanak.
Én is alja munkát végzek, de meló után felveszem az elegáns ruhát és megyek színházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!