21 éves egyetemista lány vagyok, mennék rengeteg helyre, de nincs kivel, magányos vagyok, nincsenek barátaim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos néhány laza ismeroson kivul nincsenek barataim, volt ehy hosszu kspcsolatom, az o baratai voltak az enyemek is de ez megszakadt :( most is mennek moziba, szinhazba, kavezni de egyszeruen nincs kivel. Ti hol talaltatok baratokat? :)2016. febr. 24. 17:31
11/14 anonim válasza:
Nekem 1-2 olyan barátnőm van,akire számíthatok,és mindent meg tudok beszélni,de sajna eljárni ők sem nagyon szoktak.Meg az a hátulütője,hogy kis városban lakok,és itt nincs is nagyon elmenni sehova:((
Újabb ismertségek kialakítására nincs nagy esély.
Én pár internetes barátot szereztem már,csak kár hogy messze laknak,és nem tudunk találkozni
12/14 Zoltán491 válasza:
Nehéz, ha megnézed a barát szóval kapcsolatos válaszokat, láthatod. Éppen most írtam egy hosszú választ ilyen témakörben. Ha eléggé nyitott vagy, bárhol találhatsz olyant, akivel mehetsz a kérdésedben említett helyekre. Ugyanakkor javaslom, hogy ne add ki teljesen Magad, mert valószínűleg ki fognak használni. Ha mégsem találsz jó barátot, próbálkozhatsz velem is. Korban ugyan más kategória vagyunk, ami nekem nem fontos, de Neked nyilván az. Tehát közelebbi kapcsolatra nyilván nem vagyok alkalmas. De beszélgetésre, és arra, hogy ne egyedül kelljen menned különböző helyekre, jó lehetek. Természetesen ez függ az érdeklődési körödtől is, az igényeidtől is.
13/14 anonim válasza:
Szia, engem érdekelne, nyáron Pesten leszek, meg amúgy is a közelben leszek. Nyárra azt terveztem, hogy igazán élni fogok, sok dolgot csinálok, eljárok mindenfele, csak nem tudom, a pénztárcám hogy fogja bírni. :D De nekem sincsenek sajnos barátaim, aki volt, neki nincs igénye a járkálásra, mindig a barátjával lóg... Szóval ha van kedved, írj üzenetet. :)
20/L
14/14 anonim válasza:
Na sikerült ismerkedned azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!