Akinek nincsenek barátaik, haverjaik! Milyen okból van ez? Kérlek írjatok kort és nemet is!
Mert félénk és lusta vagyok kapcsolattartásra. Plusz az anyagi helyzetem is sokat romlott, bizonytalankodott, így sok programon nem tudtam részt venni, szépen lekoptam a baráti társaságokból. Meg bevallom, szégyellem is, sok rossz vagy semmilyen dolog ért, a panaszkodásommal meg nem szeretek terhelni senkit.
30/N
1. Én nagyjából szeretem az embereket mindig meg látom bennük a jót, persze (mint mindenkivel) történtek velem is dolgok, ha olyan a lelki állapototok hajlamosak vagytok negatívak lenni.
2. Nem tudom az nagyon rossz ha nincsenek barátok, én úgy nagyon rosszul érezném magam és mindekepp gyorsan változatnék rajta.
22 L
Elköltöztem és itt még nem sikerült kialakítanom új barátságokat.
Az okát nem tudom, mert barátságos ember vagyok. Szerintem egyszerűen szerencsétlen. Bármint ez olyan, mint amikor próbálkozol, de mégsem jön össze. Nem tehetek róla... 21F
Középsuliban és egyetemen sok barátom volt, de azóta, amióta dolgozom, velük megritkult a kapcsolat (szoktam találkozni velük, de van, akivel havonta 1-2-szer, van, akivel évente egyszer stb.). De nincs már velük az a dinamikus, intenzív kapcsolat, mert mindenki elvan a saját munkájával, más városban van, barátnőzik, és ilyesmi.
Nekem igazából ez a bajom, hogy a munkám mellett kevés időm jut barátkozásra, illetve a munkahelyemen sincsenek olyan emberek, mint én, akikkel jól tudnám magam érezni, olyan mély kapcsolatokat tudnék kialakítani, mint korábban. Valahogy ez már nem megy, csak felszínes kapcsolatok vannak, pedig igényelném a régi jó cimborákat, esti sörözéseket, beszélgetéseket, kenyerespajtásokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!