Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 26 eves vagyok es nem merek...

Alibaba15 kérdése:

26 eves vagyok es nem merek elni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyszeruen nem merek elni allandoan csak bent kuksolok a 4 fal kozott. Meg barataim sincsennek. Amikor kilepek az utcara meg a kedvem is elmegy az elettol. Az onbizalmam tejesen a beka segge alatt van. Csak a szobamban vagyok ha epp nem dolgozom es alszom. Ki menni nincs kedvem. Ugy velem hogy ezt hogy igy erzek mar ezt csak is a magassagomnak koszonhetem, mert az emberek nem kezelnek egyenrangunak mert alacsony vagyok. Egyetlen egy baratom sincs sajnos meg a szuleim sem hallgatnak meg. A noverem es a hugom is amikor mondtam nekik, hogy zavar a magassagom es mar elni sincs kedvem emiatt csak lehulyeztek. Ugy erzem senkire sem szamithatok az eletben. Nem talalok magamnak baratnot sem a magassagom miatt, mert a legtobb no elutasit vagy eppen nem jovok be nekik. Allandoan amikor kilepek az utcara azt meregetem hogy ki magasabb nalam es altalaban mindenki. Mar tobb honapja folyik ez hogy kilepek az utcara es hozzamerem magam valakihez es allandoan kisebb vagyok. Nem is az hogy alacsonynak latom magam, mert sajnos tenyleg alacsony vagyok es a csajok emiatt eszre sem vesznek engem. Fent vagyok egy tarskereso oldalon es minden csaj az elvarasainak 170 feletti pasit keres. Es hiaba irok nekik nem irnak vissza. Szoval gyakorlatilag, a testvereim leszarjak mi van velem, a szuleim is, nincsennek haverjaim es 2 eve mar baratnom sincs. Teljesen egyedul vagyok es elni sincs kedvem es nem tudom mit tegyek. Es ez mind a magassagom miatt van.
2016. jún. 25. 06:47
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Bevállaltad a műtétet ?
2017. nov. 4. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!