Nagyon csúnyának, undorítónak látom a testemet és ezért nem merek/tudok élni rendesen. Hogyan fogadhatnám el magam?
' Több órát töltök azzal nap mint nap, hogy nézegetem magam a tükörben, jó közelről is. '
itt van a gond. keress pszichologust, a testkep-zavar sulyos allapot, magadtol nem feltetlenul tudsz belole kikaszalodni.
Én is csúnyának tartom/tartottam magam, de mint barátot ismertem meg a mostani pasimat, régen. Mivel nem akartam tetszeni neki, ezért önmagam voltam. Nem is akartam elhinni, hogy tényleg én kellek neki. Sokat dobott az önértékelésemen.
Most is csúnyának tartom magam, mert 1 év alatt 15 kg-ot híztam. Eleinte nem akartam fölfogni, mert mikor 63kg voltam (166cm) akkor is mondta a környezetem, hogy volna mit fogyni, meg hogy milyen sonka van alattam. Most 78kg vagyok, most is mondják.
A párom is említette, hogy oda kéne figyelnem.
LÉNYEG:
FELEJTSD EL A TÜKRÖT!!!
A reggeli fésülködést kivéve ne is nézz bele egyáltalán! 1-2 hónap és javulni fog a kedélyed. Akkor már lehet, hogy össze jössz valakivel, aki bármi történjék is, mindig szépnek lát. Az meg dobni fog az önbizalmadon.
Plusz ha elhagyod a tükröt, jobban észre veszed az edzés okozta változást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!