Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bennem van a hiba?

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Van egy... hát... ismerősöm. Nem mondom, hogy barátnőm, mert utóbbi időben alig beszélünk. Sose veszekedtünk, decemberben volt viszont egy nagyobb vitánk, amikor a csaj elárult egy srác miatt. Azóta kibékültünk, de időközben jóban lett egy másik csajjal. Nem azt mondom, hogy féltékeny vagyok, mert tényleg, nekem oké ha más barátai is vannak, de azt nem bírom, hogyha valakivel jóban van, akkor a másikkal nem is foglalkozik. Na most ez velünk is így van. Azzal a másik csajjal rengeteget van, velem meg nem is beszél, nem köszön. Tegnap Viberen beszélgettünk, foci volt a téma, és érezni lehetett rajta, hogy valami gondja van. Próbálta letagadni, aztán meg el se akarta mondani, mi baja van, pedig azelőtt mindig mindent elmondott. Én meg csak segíteni akartam. Nem tudom, megint mi lehet a baja, mert csak úgy random haragszik meg rám, én semmit nem csináltam neki. Szerintetek?

2016. jún. 23. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenek az emberek. Előbb vagy utóbb mindenkire fosnak egy nagyot.
2016. jún. 23. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem kommunikál veled, főleg mikor nyíltan megkéred rá... Háááát....

Erről meg beszélj vele s ha nem változtat, hanyagold te is.

2016. jún. 23. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Na, én is ilyen helyzetbe voltam/vagyok.

Nekem is a "barátnőmmel" van problémám, de nállam már úgy betelt a pohár, hogy az nem lehet igaz.Midn1 kicsit hosszú, nem mesélem most el, térjünk a te témádhoz.

Hát én csak azt tudom ajánlani, hogy ha ő már nem olyan, mint amilyen volt, hagyd inkább a francba, vagy várd meg, míg ő fog keresni téged.

Vagy ha nem beszéltek egy kis ideig, te nem keresed őt, és idővel rád ir, hogy miért nem írsz neki, akkor mond meg neki szépen, hogy mi bánt.

Pedig egy igaz barátnőnek mindig van ideje a masikra is, attól függetlenül, hogy van még belőlük vagy 5.

Szóval az igazság az, hogy nem, nem benned van a hiba, próbálsz beszélgetni vele, de ha ő hanyagolja, akkor hanyagold te is...

2016. jún. 23. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!