Szerintetek kib@*zás lenne ha elmondanam a barátnőm szüleinek, hogy terhes vagy ne is foglalkozzak vele?
A barátnőm lassan 4 éve van együtt a barátjával és azt mondta a vége felé kiszaladt a gumi és kijött a benne lévö anyag(azért nem mentek el esemény utániért mert kirándulni voltak es a szulok is ott voltak a legkozelebbi ügyelet pedig 70km re volt ami gyalog nem egy setagalopp) (nagyon jo a kapcsolatunk 14eve a legjobb baratom) Ahogy ismerem őket meg akarják tarzani a picit, de nem engedhetik meg(mind a ketten tanulnak)így csak maguk próbálják elintézni a dolgokat. A barátnőm nagyon okos lány jol tanul, tisztában van a következményekkel és a vele járó dolgokkal. Nem akarom nagyon bele mártani magam csak hogy ezt ne egyedül csinálja végig két "gyerek" meg egy harmadik.
Ne ítéljéteke el! Mit tanácsoltok?!
a bnőm 17 éves a barátja 18.
Hát szerintem meg a szülők szeretnék tudni, hogy nagyszülők lesznek és vélhetően nekik kell felnevelni a gyereket, mert a két okos kajla nem tudja... Elég csak a gondolatot elültetni a fejükben, ha nem akarod konkrétan közölni.
De nagyon nem mindegy, hogy a 12. hét utánig sumákol a párocska és egy kész helyzetet dob a szülők elé, vagy még el lehet gondolkodni egyéb alternatívákon is.
Egy gyerek nem egy plüssállat, amit csak úgy lepasszolsz vagy magadra vállalsz. Itt azért elég komoly dolgokról van szó, nem arról, hogy kicsit többet ivott egy bulin vagy egy új felsőt vett a kajapénzből és be akarod árulni.
Ha megharagszik a csaj, ám legyen. De elég könnyen elszúrhatja egy ilyen a leendő gyerek, a szülei és a nagyszülők életét is, szóval nem mindegy.
Ha meg annyira sötétek és mulyák, hogy azt se merik elmondani, ha baj van és menni kell gyógyszerért (amire azért van pár nap, annyi ideig csak nem a semmi közepén voltak, úgyhogy a sztori sem kerek szvsz), akkor vajon mennyire tudnának felnőtten kezelni egy családalapítást? Elmondom. Semennyire.
17 évesen terhes? úristenem.. hát szerintem amúgy ne szólj a szüleinek, sztem is inkább vele beszéld meg.
de jól megszívja, főleg ha esetleg kiderül, 100 hogy kiutálja mindenki. de meg is érdemlik, hogy nem bírnak kúrás nélkül egy kirándulást sem. bocsi de szerintem a barátnőd egy r*bänc.
Beszelve lett a szulokkel! Ok sem repestek az oromtol de tamogatjak mindenben oket! :)
Utolso #13 mindenkinel tortenhetnek balesetek es azert mert baratja van es nem egy szent fazek o nem az a csaj aki sportot uz az aboruszbol es havonta oda jarkal! Nem kell egybol r*b*ncozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!