Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Aggódom egy ismerősöm miatt....

Aggódom egy ismerősöm miatt. Mi lesz így vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 29 éves és még soha nem volt barátnője. Elég kocka szegény, semmi nem érdekli csak a számítógépek, tabletek, videojátékok, meg a politika. Semmi mással nem lehet felkelteni az érdeklődését. Akármilyen témáról próbálok beszélgetni vele mindig visszatér arra, hogy mivel játszik, milyen tabletet akar rendelni, milyen processzort akar a gépébe. Semmi másról nem lehet vele beszélgetni, semmi más nem érdekli.

Lesz így valaha is barátnője, vagy sikerül valaha családot alapítania? Mi lesz így vele?

2016. jún. 18. 10:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Miért zavar téged, ha soha nem lesz barátnője és nem alapit családot? Őt lehet, nem ezek teszik boldoggá.
2016. jún. 18. 10:36
 2/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem a te dolgod.

Amúgy leghet nem akar magának csajt,családot semmi ilyen fújt

Vagy éppen van titokban egy pasija

ja és NEM A TE DOLGOD

2016. jún. 18. 10:42
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudjuk.

És tudod ő sem s nem is érdekli. Ne vetítsd ki te vágyaidat másra.

2016. jún. 18. 10:47
 4/26 anonim ***** válasza:
12%
Semmi nem lesz így vele. Nekem is van ilyen ismerősöm, de egyáltalán nem érdekel a sorsa. Ne is szaporodjon az ilyen, és nem is hiányzik az ilyen senkinek. Életképtelen idióta, Taigetosz pozitív.
2016. jún. 18. 10:51
 5/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az én dolgom, csak furcsának tartom, hogy valaki 29 évesen még nem vágyik normális életre. Vagy még 70 éves korában is csak számítógépek összeállításával meg videojátékokkal akar foglalkozni? Abban igazatok van, hogy nem az én dolgom és talán őt ez teszi boldoggá.
2016. jún. 18. 11:22
 6/26 anonim ***** válasza:
55%

#5 neki ez a normális élet.

mi lesz így vele?

Nem lesz eladósodva 40éves korára, be fogja járni a világot mert az asszony meg a gyerek nem emészti fel az összes keresetét.

#4 az ilyen férgeknek mint te is vagy nem kellene szaporodnia. Irigykedsz ember! Valld be!

2016. jún. 18. 11:25
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

"Vagy még 70 éves korában is csak számítógépek összeállításával meg videojátékokkal akar foglalkozni?"

Mi mással? Úgy se fog már állni a farka 70 évesen.

2016. jún. 18. 11:38
 8/26 anonim ***** válasza:
38%

Nem élhet mindenki ugyanolyan életet. Nem mindenkit ugyanaz tesz boldoggá. Ne akard a saját képedre formálni.

Ha ő jól érzi magát, akkor fogadd el így.

Ha van valami gondja, akkor pedig segíts neki. Pl. összeismertetni valakivel.

2016. jún. 18. 12:01
 9/26 anonim ***** válasza:
50%

Most ne gyertek azzal, hogy nem az ő dolga.

Nyilván aggódsz az ismerősödért, én megértem. Az is lehet, hogy őt tényleg nem érdeklik a nők, a családalapítás, ha ez a helyzet, akkor végülis nincs miért sajnálni. Ha neki így jó... Bár kétlem, szerintem sokkal valószínűbb, hogy ezekbe a dolgokba menekül, hogy ne keljen szembenéznie a valósággal. Orvos talán segíthet.

2016. jún. 18. 12:03
 10/26 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, ne légy ennyire szűklátókörű. Nem csak azt jelentheti a "normális élet", amit te annak gondolsz. Nem kell lesajnálni ("elég kocka szegény"). Te erre vágysz, más másra. Attól még egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Később lehet, hogy az ismerősöd családot fog alapítani, ha vágyni fog rá. Ha meg nem, akkor el kell fogadni, hogy őt más teszi elégedetté.

Más lehet a helyzet, ha van valami más is a háttérben, pl. szociális fóbia vagy korábbi problémák miatti szorongás. Ha gondolod, óvatosan és ne tolakodóan kérdezz rá, de csak akkor, ha valóban segítő szándékból teszed és nem azt akarod sugallni neki, hogy "nem normális", ahogy ő él. Ha semmi ilyen problémája nincs, akkor tényleg fogadd el, hogy ő másképp gondolkodik.

2016. jún. 18. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!