Lansinger kérdése:
Üdv mindenkinek! Van 1 ismerősöm akiért szinte már aggódom annyira betegesen sokat játszik egy bizonyos játékkal. Mi sem természetesebb, minthogy ez a játék a L. o. L?
Figyelt kérdés
Aki ismeri az tudja, hogy nem szabad 1 menetet félbehagyni mert akkor ez meg az lesz. Azt akarom megkérdezni, hogy valahol visszalehet-e nézni napra pontosan, hogy mikor kezdett el játszani a játékkal? Azért kéne mert akarok vele egy kicsit beszélni, hogy miért hagyja abba. Mert az hogy függő, szerinte hazugság! Csak példaképp,1 hét alatt majdnem 100 órát játszott a 168ból. Nem kevés ti is látjátok. Van valami jó megoldás? Köszönöm. Bocsánat ha értelmetlen valahol, csak ez az első kérdésem és kb 20x kellett átírnom, hogy elfogadja2012. nov. 19. 22:47
1/4 anonim válasza:
De akko vájá má idézem "Azért kéne mert akarok vele egy kicsit beszélni, hogy miért hagyja abba." tehát abba hagyja az most nem ép jó dolog ha függő?
2/4 A kérdező kommentje:
a "miért hagyja abba" nem kérdés, hanem indoklás lenne :)
Azért, hogy miért is kéne abbahagynia. Lehet így jobban érthető? :)
2012. nov. 28. 21:27
3/4 anonim válasza:
HA olyan sokat nyomja, csak akkor éri meg ha Rankedeket tol és jó eredménye van /jó a rankja/ mert ha gebasz jó akkor igen mehet versenyre és akik versenyeznek napi több órát tolnak, de ha csak sima pvp, vagy nem jó a rankje a rankeden, akkor nincs rételme ilyen sokat tolni. Szóval hatékonysáig mutató alapján tedd fel neki ezt a kérdést, aha mutató alatt van a kapott eredmény be kell látni, elég ha szórakozás kép tolja max napi 2-3 mecset.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem teljes válasz a kérdésre, de ha úgy vesszük igazad van. Csak az a baj, hogy ő nem tolja jól tudomásom szerint. Mert anno én is játszottam még vele, és én kezdő szinten jobb voltam mint ő már 2-3 hét vagy akár 1 hónap után. De már lejebb adta, hál istennek...de még nincs késő, hogy visszaszokjon :DDD
2012. dec. 4. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!