Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon a sors üzenete ha egy...

Vajon a sors üzenete ha egy nagyon komoly betegség döbbentett rá hogy a kutyát nem érdekel a sorsom és az se élek vagy halok-e?

Figyelt kérdés

Bajban ismerszik meg a barát, szól a mondás.

Nagyon komoly daganatos betegségem van (volt?) kemo és műtéten túl. Leadtam laza 30 kilót, munkámból kirúgtak nem túrték a folyamatos betegállományt.

Nem ragozom, sanszos volt még pár hónapja hogy game over. És arra döbbentett rá ez a betegség hogy tényleg a világon senkit se érdekel a sorsom.

A kutya nem látogatott meg a kórházban, a kutya nem kérdezte meg hogy vagyok, senki egy pohár vizet se hozott nekem. A melóhely is csak azért hívott fel hogy rámförmedjen ugye holnap benn vagyok? Mikor közöltem hogy nem, holnap nem, és az is kérdés, 3 hónap múlva megyek –e… akkor jött a levél hogy kirúgtak.

Szóval ez egy üzenet a sorstól? De mi az üzenete? Hogy a kutyának nem kellek? Ezt mondjuk eddig is tudtam.

És most el kéne gondolkodnom az életemről mint Dickens Karácsonyi ének c. művében ahol az elmúlt karácsonyok szellemei látogatták meg a főszereplőt?

Nekem az agyam nem jut túl azon a ponton hogy kinek kellek? Senkinek. Akkor mi a szarnak keressem a kapcsolatot bárkivel? Ha senki rám se néz én mi a szarnak nézzek bárkire? Tukmáljam magam mint egy ügynök? Az nem én vagyok. Akkor inkább tényleg a halál.

2016. jún. 18. 09:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon fontos jel, üzenet az Univerzumtól. Semmiképpen ne vedd félvállról. Mivel gondolom időd van, nagyon ajánlom elolvasni a Mennyei prófécia c. könyvet. Online is fenn van, könnyen rátalálsz. Nagyon sok kérdésre választ fogsz találni benne. Meg kellene tanulnod meditálni, meg kellene tanulnod szeretni és elfogadni magadat. A világ fog körülötted megváltozni. A betegség az a tudatalattid jele, hogy rossz úton jársz. A munkahelyedet ne sajnáld, ők nem érdemelték meg hogy velük légy, ők maguknak mondtak nemet. Ha a men yeit elolvastad, filmen is megnézted, akkor pedig javaslom A titok c könyvet vagy akár a dokumentumfilm megnézését. Az a következő lépés. Hosszú tanulás áll előtted, de megéri, hidd el.
2016. jún. 19. 11:33
 12/14 A kérdező kommentje:

"Hosszú tanulás áll előtted"

nem áll előttem semmi se.

2016. jún. 19. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

4 es vagyok:

Az okát nem írtad, hogy miért mondtál le magadról.

Nem tudom, hogy hallotál e a progéria nevű betegségről. Az ebben szenvedő gyerekek kis öregemberekként néznek ki és alig élnek 12 évet. Rengeteget szenvednek, de egyik se mond le magáról, az ő történeteik állítanak példát mindenkinek. Ha egy ilyen kisgyerek se mond le magáról, aki esélyt sem kapott a túlélésre, akkor te miért adnád fel? Talpra kell állni, soha nem szabad feladni semmit, ezt az egyet megtanultam az életben!

[link]

2016. jún. 20. 01:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el még, sokat tanulhatsz tőle:

[link]

2016. jún. 20. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!