Vajon a sors üzenete ha egy nagyon komoly betegség döbbentett rá hogy a kutyát nem érdekel a sorsom és az se élek vagy halok-e?
Bajban ismerszik meg a barát, szól a mondás.
Nagyon komoly daganatos betegségem van (volt?) kemo és műtéten túl. Leadtam laza 30 kilót, munkámból kirúgtak nem túrték a folyamatos betegállományt.
Nem ragozom, sanszos volt még pár hónapja hogy game over. És arra döbbentett rá ez a betegség hogy tényleg a világon senkit se érdekel a sorsom.
A kutya nem látogatott meg a kórházban, a kutya nem kérdezte meg hogy vagyok, senki egy pohár vizet se hozott nekem. A melóhely is csak azért hívott fel hogy rámförmedjen ugye holnap benn vagyok? Mikor közöltem hogy nem, holnap nem, és az is kérdés, 3 hónap múlva megyek –e… akkor jött a levél hogy kirúgtak.
Szóval ez egy üzenet a sorstól? De mi az üzenete? Hogy a kutyának nem kellek? Ezt mondjuk eddig is tudtam.
És most el kéne gondolkodnom az életemről mint Dickens Karácsonyi ének c. művében ahol az elmúlt karácsonyok szellemei látogatták meg a főszereplőt?
Nekem az agyam nem jut túl azon a ponton hogy kinek kellek? Senkinek. Akkor mi a szarnak keressem a kapcsolatot bárkivel? Ha senki rám se néz én mi a szarnak nézzek bárkire? Tukmáljam magam mint egy ügynök? Az nem én vagyok. Akkor inkább tényleg a halál.
"Hosszú tanulás áll előtted"
nem áll előttem semmi se.
4 es vagyok:
Az okát nem írtad, hogy miért mondtál le magadról.
Nem tudom, hogy hallotál e a progéria nevű betegségről. Az ebben szenvedő gyerekek kis öregemberekként néznek ki és alig élnek 12 évet. Rengeteget szenvednek, de egyik se mond le magáról, az ő történeteik állítanak példát mindenkinek. Ha egy ilyen kisgyerek se mond le magáról, aki esélyt sem kapott a túlélésre, akkor te miért adnád fel? Talpra kell állni, soha nem szabad feladni semmit, ezt az egyet megtanultam az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!