Ez lehet valami komoly betegség jelei is? Többi lent.
Figyelt kérdés
Pàr napja émelygek,(van mikor annyira, hogy megkell kapaszkodjak) fejem fàj néha, gyomor égés, :/ és annyira fàradt vagyok leragad a szemem folyton. Tudom nem orvosok vagytok, hogy meg mondjatok mi bajom. Nemet orszagban élek Orvos csak dragan vizsgalna meg. Arra vagyok kivancsi valaki jart -e ebben a cipoben mar es mi allt a hattereben?2016. jún. 3. 13:18
1/5 A kérdező kommentje:
22/N
2016. jún. 3. 13:19
2/5 anonim válasza:
Nem lehet tudni, ezek nagyon össze-vissza tünetek. Ha egyéb gyomortáji diszkomfort érzéseid lennének, arra gondolnék, hogy ehettél valami rosszat, vagy vírus. A fáradtság, fejfájás nálam pl vashiány volt, de nagyon sok minden más is lehet, akár egy front is, bár az nem tart pár napig.
3/5 anonim válasza:
korodból kiindulva...Hormonbajok? Neadjisten nem vagy terhes?
De tényleg bármi lehet, vírus, stressz, vitaminhiány, rossz étrend.
4/5 anonim válasza:
Nekem reflux járt hányingerrel és gyomorégéssel, illetve enni sem nagyon tudtam, de fáradtságot nem éreztem és fejfájást sem.
Ez sok minden lehet, jobb lenne ha orvoshoz mennél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi vàlaazokat ! :) ha tovabbra is rosszul érzem magam akkor orvoshoz kell menjek. A terhesség felsem merült bennem eddig. Bàr tervben van a baba de meg csak 1.honap , hogy probalkozunk es korainak vélem, hogy ilyen tüneteim legyenek.
2016. jún. 3. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!