Nagy szemétség volt ez tőlem, hogy nem segítettem neki pedig utcára kerül?
Sajnos megígérted neki, tehát cserbenhagytad. Egy ilyen "barátot" csak az ellenségének kíván az ember.
Nem lett volna szabad megígérned azt amit nem tudsz, vagy nem akarsz betartani.
Szerintem is szemétség volt, hogy ő ezerrel keresi a megfelelő albérletet, te meg kiveszel egyedül egy szobát.
Ez nagyon nem volt szép, én is marha mérges lennék.
Szerintem próbáld meg jóvá tenni, kérjél bocsánatot, mond el, hogy figyelmetlen voltál és hülye, nem akartál neki rosszat, csak reménykedtél benne, hogy megoldódik a problémája. Én becsülöm az ilyen embereket, akiket a szülei kiraknak ilyen fiatalon, és próbál megállni a saját lábán. 21 évesen azért még épp hogy felnőtt valaki, nagyon észnél kell lenni, hogy ne verjék át és el tudja magát tartani. Le a kalappal.
nem csodálom,hogy nem válaszol neked többet.
miért nem mondtad meg az elején,hogy bocs de nem? az lett volna a legkorrektebb,hogy már a legelején tisztázod. amikor linkelgette a közös albérleteket,gondolom azt hitte,hogy szólsz ha nem akarod
Ne haragudj, de nagy görény vagy.
Az, hogy cserben hagytad, már nem kifejezés erre.
Miért ígérgetsz neki, ha utána meg se szó, se beszéd, kicseszel vele?
Hogy boldoguljon szerencsétlen, ha egyszer nem készült máshogy fel a dologra?
Nem elég, hogy a szülei kidobják, még rád se számíthat, ne merd magad a barátjának nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!