Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan éljek barátok nélkül?

Hogyan éljek barátok nélkül?

Figyelt kérdés

Nem tudok barátkozni, ismerkedni, nem tudok csak úgy bájcsevejeket kezdeményezni, ami alapján létrejöhetne egy baráti kapcsolat, még ha felszínes is.

15/L

2016. máj. 16. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem muszáj bájcsevegni egy barátsághoz...
2016. máj. 16. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Keress egy jó hobbit, ami sport legyen. Pl futás, fitness terem. Mondjuk fitness teremben lehet felszínes kapcsolat, haver, ilyesmi.

Én is szoktam kondi terembe emberekkel beszélgetni, pedig mindketten tudjuk hogy utáljuk egymást mint a sz@rt.

Járj el fitness terembe mondjuk heti 3-4 alkalommal.

2016. máj. 16. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

kösd le magad valamivel.

simán lehet élni nélkülük.

2016. máj. 16. 16:36
 4/8 anonim válasza:

Nem nehéz, hidd el rengetegen élnek barátok nélkül, még ha egy kívülálló azt nem is látja. Köztük én is.

Igaz, nekem kb 22 éves koromig még voltak barátaim, de először én mentem külföldre, aztán ők, minden régi kapcsolatom megszakadt, és mivel inkább csöndes típus vagyok és szeretek egyedül lenni, nem lettek új barátaim.

Most itt vagyok 31 évesen egyedül egy lakásban, és nincs jobb dolgom, mint ide írogatni. Bulizni sem járok már mivel nincs kivel, csak ritkán, ha kollégák szerveznek valami közös italozást.

2016. máj. 16. 17:40
 5/8 anonim válasza:

Vannak csendes természetű emberek, akik nem is szeretnek másokkal sokat értekezni, barátkozni. De ha te ennek hiányát érzed, az azt jelenti, hogy a természeted mégis olyan, hogy szeretnél barátokat. Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy valami oka van annak, hogy rezerváltabb vagy, mint szeretnél lenni. Lehet, hogy kicsi korodban a családod nagyon féltett és nem bátorította a barátságaidat. Vagy csak félénk vagy és nem mersz társalgásokat kezdeményezni. De az is lehet, hogy mélyebb gondolkozású vagy, mint az átlag és a felszines társalgások untatnak.

Az én tanácsom az lenne, hogy találj valamilyen elfoglaltságot, ami közösségben történik. Valamilyen önkéntes munkát, mint pl. segíteni egy majális megrendezését, vagy vigyázni másokkal a biciklikre, míg a tulajdonosaik egy eseményen vesznek részt. A lényeg az, hogy valamit csinálsz parallel mások mellet, nem őrájuk kell összpontosítanod a figyelmed. Ilyenkor nagyon természetes módon kerül sor erről-arról beszélgetni egy kicsit, és hallgatni, ha nem érdekel a téma. De igy találhatsz egy olyan beszégető partnert, akivel mindkettőtöket érdeklő dolgok kerűlnek szóba, és az unalmas ott töltött idő alatt megismeritek egymást annyira, hogy akartok majd máskor is találkozni és elbeszélgetni.

2016. máj. 16. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, pláne azt, hogy senki nem kezdett el flegmázni.

Kedves utolsó, szerintem egyáltalán nem vagyok érettebb a koromnál, viszont a szüleim tényleg távoltartottak az esetleges barátnőjelöltektől, így gyakorlatilag soha nem voltak barátaim.

2016. máj. 16. 18:37
 7/8 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon egyszerű legyél határozott. Nem kell sminkelni. Ha megnézed az ilyen lányokat azt veszed észre hogy mind be mer szólni mindenkinek....
2016. máj. 16. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kb 25 éves koromig tele voltam barátokkal, haverokkal. Aztán megpróbáltam kiszállni a hétvégi italozáaokból, igy sajnos, nem sajnos el koptak mellölem az emberek. Lassan 30 leszek, de már nagyon nagyon ritkán találkozom a régi barátokkal. Az biztos, hogy sok mindenen van időm gondolkodni olyan érzés mintha, egy uj életet élnék. Terveim vannak külföldel kapcsolatban, igy már nem is gyüjtögetek magamnak itthon uj cimbiket
2016. máj. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!