Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen lehet egy életen át...

Milyen lehet egy életen át barátok nélkül élni?

Figyelt kérdés

Jó,még csak 17 éves vagyok,de eddig sosem voltak barátaim,még csak haverjaim sem.

Elég visszahúzodó vagyok és nehéz velem közös témát találni(kevés dolog érdekel)de változtatni nem tudnék ezeken,megjátszani meg nem akarom magam.

2014. okt. 6. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A mai világban rengeteg ember úgy él, meg nehéz igaz, megbízható barátokat találni manapság... Bár nem mondom, hogy ez a jó dolog de ilyen lett a világ.
2014. okt. 6. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Hogy találsz e olyat akivel egy hullámhosszon vagy rajtad múlik... nekem sem volt sose sok, barátom életem során 2 volt, haverom persze rengeteg. De a kérdésedre kérdésekkel válaszolnék:

Milyen lehet úgy élni, hogy ha bajod van senkinek sem mondhatod el?

Milyen lehet úgy élni, hogy senkiben nem bizol a családon kívül?

Milyen lehet egyedül lenni?

Szerintem tudod a választ te is a kérdésedre, az meg, hogy változtatni nem tudnál nem igaz... csak TE tudsz változtatni ezen :)

2014. okt. 6. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan mint te, könnyen lehetnek barátaid. De ne bízz meg bennük. Túl bizalmas dolgokat ne ossz meg senkivel. Sokszor szívtam már barátok miatt... többet nincs is szükségem rájuk.
2014. okt. 6. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Majd elmondom,egy 40-50 év múlva.
2014. okt. 6. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem gondtalan :)
2014. okt. 6. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
25 évet már leéltem barátok nélkül.
2014. okt. 6. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Rossz. Folyton azon gondolkozol, hogy miért nem megy a barátkozás. Folyton irigykedsz a környezetedre, mert mindenkinek vannak barátai. Mennél valahova, de nincs kedved, mert egyedül lennél. Csak úgy beszélnél valakivel, de nem tudsz kit felhívni. Magyarázkodhatsz a miért nincsenek barátaid kérdésre, mert ezt biztosan megkérdezik, ha valahol előjön a téma. Rengeteg dologról lemaradsz. Nincsenek emlékeid. Mindig csak magadra számíthatsz. 24/F
2014. okt. 6. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. De ha vissza emlékszem milyen barátaim voltak, akkor inkább nem is kellenek. Sok-sok bajjal kevesebb. Az meg ha látod vkinek van barátja, baráti köre, szép kis színjáték az egész...mert a mai világban barátság nem létezik.
2014. okt. 7. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!