Miért csak fiú barátaim vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14 éves fiú vagyok és csak fiú barátaim vannak, de én ezt nem értem hogy miért.Külsőmmel nincs semmi baj, mondták hogy szép vagyok, intelligens, tisztelettudó, meg okos. Valamiért nem vonzódnak felém a lányok :(. Nem értem hogy miért, szinte minden barátomnak van valami lány barátja, őket egy csomószor elhívják ide-oda, irogatnak Facebook-on velük, de én miért nem kapom ezt meg? Emiatt sokszor elgondolkodok, de nem jövök rá, hogy mit ronthatok el. Lehet hogy rosszul kezdeményezek( mondjuk ez nálam ritka)? Valamiért csak fiú barátokat tudok szerezni. A többi barátomnak olyan könnyen megy ez, beléjük egy csomó lány szerelmes, belém senki.... Valami tipp?
2016. máj. 15. 00:01
1/3 anonim válasza:
Ö, most akkor barát-barátnő kell, vagy egy lány, aki szerelmes beléd, de te nem vagy az belé, vagy barátnő?
2/3 anonim válasza:
Szerintem hianyzik neki egy lany vagy egy baratno. De mivel nincs ezert olyan kitaszitottnak erezheti magat ha jol ertelmeztem amit irtal.
3/3 anonim válasza:
Az úgy volt , hogy ott volt az Ádámka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!