Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért hagy el mindenki?

Miért hagy el mindenki?

Figyelt kérdés
Ez nagyon zavar, mert olyan jó vissza jelzéseket kapok mindig vissza, hogy milyen kedves és szép vagyok meg vicces, jó fej. De mégis elhagyott a legjobb barátom, meg még pár barát, a fiú akibe szerelmes voltam nem szeretett viszont és már barátok se vagyunk... Egyszerűen nem értem miért?!
2016. máj. 12. 21:39
 1/5 eznemlényeges ***** válasza:
Nem tudom, de legalább te ott vagy magadnak mindig
2016. máj. 12. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen ez a gengszter élet!

viccet félretéve majd ha idősebb leszel, más lesz a dolog, nem hagynak majd el csak úgy a barátok. Még éretlenek, vagy csak más stílusú emberek :) fel a fejjel!

2016. máj. 12. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán megváltoztál?

Gondolom 16-17 éves lány vagy nem?:)

Nekem is sok ilyen lány ismerősöm volt, hogy teljesen megváltozott a személyiségük rossz irányba.

2016. máj. 12. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én úgy érzem hogy jó irányba változtam.
2016. máj. 12. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Na akkor jól is teszed és ne változz vissza ezek az emberek miatt. Majd jönnek az olyan barátok akik olyanok mint te. És maradj ezen az úton ;)
2016. máj. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!