Miért hagy el mindenki?
Figyelt kérdés
Ez nagyon zavar, mert olyan jó vissza jelzéseket kapok mindig vissza, hogy milyen kedves és szép vagyok meg vicces, jó fej. De mégis elhagyott a legjobb barátom, meg még pár barát, a fiú akibe szerelmes voltam nem szeretett viszont és már barátok se vagyunk... Egyszerűen nem értem miért?!2016. máj. 12. 21:39
1/5 eznemlényeges válasza:
Nem tudom, de legalább te ott vagy magadnak mindig
2/5 anonim válasza:
Ilyen ez a gengszter élet!
viccet félretéve majd ha idősebb leszel, más lesz a dolog, nem hagynak majd el csak úgy a barátok. Még éretlenek, vagy csak más stílusú emberek :) fel a fejjel!
3/5 anonim válasza:
Talán megváltoztál?
Gondolom 16-17 éves lány vagy nem?:)
Nekem is sok ilyen lány ismerősöm volt, hogy teljesen megváltozott a személyiségük rossz irányba.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én úgy érzem hogy jó irányba változtam.
2016. máj. 12. 22:08
5/5 anonim válasza:
Na akkor jól is teszed és ne változz vissza ezek az emberek miatt. Majd jönnek az olyan barátok akik olyanok mint te. És maradj ezen az úton ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!