Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha senki sem...

Mit tegyek, ha senki sem figyel rám és mindig mindenki egyedül hagy?

Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a korod és nemed?
2016. febr. 20. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Ha meg találod a megoldást szolj nekem is! Feltétlen tudni akarom! 18L
2016. febr. 20. 21:52
 3/5 anonim válasza:
100%

Erre csak szubjektív választ lehet adni. Egy számomra nagyon fontos ember (aki azóta külső okok miatt szintén elfordult tőlem) azt mondta: "akiknek úgy érzed, nem vagy fontos; ne akarj fontos lenni". Nézz más társaság után, mert valószínűleg a baj nem veled van, hanem veletek. A kapcsolat mindig több ember között van, több résztvevő miatt jó vagy rossz. Sosem biztos, hogy te vagy a hibás, egyszerűen nem illetek össze azokkal, akikkel akarsz. A haveri köröm jelentős része nem szeret engem. Hát akkor csak azzal a pár emberrel találkozom közülünk, akikkel jól megvagyunk. Amíg nem sikerül megtalálnod a megfelelő embereket, addig nagyon rossz lesz. De segíthetsz azzal, ha elfoglalod magad: keresel egy hobbit, tanulsz (tudományokat, zenélni, bármi), olvasol, filmet nézel, akármit csinálsz, ami leköt. A lényeg, hogy nem szabad azon rágódni. És ne hagyd, hogy az ilyen gondjaid emiatt ne tudj aludni. Az kicsinál.

Ha ez sem működik - de ezt nem javaslom -, változz meg. Próbálj meg hozzájuk másokhoz úgy közel kerülni, hogy olyan leszel, mint ők. Bár szerintem ez a legrosszabb döntés. Az embernek sosem szabad feladnia önmagát, hiszen akkor senkije sem lesz igazán. Akkor nem egyedül marad, hanem sehogy, mert nem leszel "temagad".

2016. febr. 20. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen igazad van!! Mert nem tudom mivel szolgáltam arra hogy utáljanak..nem az én hibám
2016. febr. 21. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Így nem tudunk jó választ adni. Túl kevés információt adtál. Nem tudjuk milyen ember vagy, milyen helyzetben, nem tudjuk milyen emberekkel vagy kapcsolatban.

3#nak már nyomtam is pozitívat erre jön ezzel a barom megváltozással.

SOSE TANÁCSOLJ ILYET. Sosem szabad valakihez változni. Mindig csak magadhoz képest jobb irányba, e 1 irány van amerre nem hogy érdemes.. szinte kell. De minden más irány logika ellenes és nagyon ártó.

Keress barátokat. Jelenleg nincs barátod.

Olyan embereket kell keresni akikkel egymáshoz passzoló személyiséggel rendelkeztek.

Nem csinál ki ha egyedül maradsz. Illetve ez személyfüggő.

Ha megtanulod hogy élvezz minden helyzetet, semmi se csinál ki de ehhez kellenek dolgok bár tudok segíteni elérni e elme állapotot.

Légy nyílt, akarj barátokat szerezni, ne negatívra fókuszálj, ne ne akarj egyedól lenni, akarj valakikkel, akiket előtte meg kell ismerni.

Keress helyeket, csoportokat ahol hozzád passzoló személyiségű embereket tudsz megismerni, ne félj emberekhez menni beszélgetni megismerésükért.

("Mi a korod és nemed?( Én szívesen megduglak)")

2016. febr. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!