Miért nem érti meg senki sem hogy most egyedül szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Hogy is mondjam mostanában lelki fájdalmaim vannak és most egy kis magányra van szükségem hogy feldolgozzam a történteket de ezt senki sem érti meg. szépen elmondtam a barátaimnak hogy most lécci hagyjanak mert egyedül szeretnék lenni de ezt ők nem értik meg egyből megharagudtak rám hogy én biztosan csak hazudok mert bajom van velük a legjobb barátom sem ért meg engem ő is már haragszik rám meg kibeszél mindenkivel miért nem értenek meg engem ? :(2016. febr. 10. 17:51
1/3 anonim válasza:
Tudják a lelki fájdalmad okát? Ha nem tudják talán csak azt érzik, hogy elfordulsz tőlük.
De a leírásodból nekem az jön le, hogy nem lehetnek túl jó barátok. Próbáld nekik elmagyarázni még egyszer. Nem tűnnek túl megértőnek.
2/3 anonim válasza:
Mindenkinek vannak rossz időszakai,pillanatai,amikor másra se vágyik csak az egyedüllétre. Nos. Ha rám hallgatsz ilyenkor nem szabad még jobban rágörcsölni a problémára mert csak rosszabb lesz. (Tapasztalatból mondom). Ilyenkor a legjobb ha kicsit kikapcsolódsz. Akkor abban a pillanatban ne gondolj semmire,csak arra ,hogy "egyszer minden elmúlik".
3/3 anonim válasza:
Fiam a "lecci" az letszi.Amugy ertelek en is vagyok a maganyra.Nem kell nekik elmondani ha nem szeretned en sem szoktam.Es nem az o dolguk hogy mi a bajod eppen.Egyszeruen kozold veluk hogy foglalkozzanak a sajat eletukkel (persze normalisan) es az NEM barat aki kibeszel s hatad mogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!